banner16

Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programı belli oldu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 günde yaklaşık 40 ile gitmesi planlanıyor. 

13 Nisan 2023
Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programı belli oldu

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu’nun kampanyasında 6 lideri buluşturan programların yanı sıra İstanbul, Ankara ve İzmir’de büyük miting planlamaları da var.

Kılıçdaroğlu ay sonuna kadar; Kars – Uşak, Ordu – Burdur, Van – Nevşehir, Balıkesir – Tekirdağ, Adana – Kocaeli, Kayseri – Amasya, Muğla – İzmir’e gidecek. Mayıs ayı başındaki iki hafta boyunca da aynı tempoda çalışmalar sürecek. Taslak programa göre Kılıçdaroğlu 20 günde yaklaşık 40 kenti ziyaret etmiş olacak.

Kılıçdaroğlu’nun kampanyası süresince tüm programlarına, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları birlikte ya da ayrı ayrı da eşlik edecek.

Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan’da İzmir’de, Mayıs başında Diyarbakır, İstanbul, Ankara’da büyük mitingler yapacağı ve ittifak liderlerinin de mitingde yer alacağı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50