banner16

Selvi Kılıçdaroğlu: Çocuklar söz konusu olunca siyaset falan kalmaz

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün Twitter hesabında, torunlarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. 

11 Nisan 2023
Selvi Kılıçdaroğlu: Çocuklar söz konusu olunca siyaset falan kalmaz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, torunlarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve “Bizim torunlar. Türkiye’nin bütün çocukları bizim. Onlar söz konusu olunca siyaset falan kalmaz” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün Twitter hesabında, torunlarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Selvi Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

“Bizim torunlar. Türkiye’nin bütün çocukları bizim. Onlar söz konusu olunca siyaset falan kalmaz. Allah hepsini nazarlardan korusun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.