banner16

AKP ittifak için Erbakan'ın kapısını çaldı, YRP'den açıklama yapıldı

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti. Söz konusu ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler" ifadelerini kullandı. 

10 Mart 2023
AKP ittifak için Erbakan'ın kapısını çaldı, YRP'den açıklama yapıldı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihini resmen ilan etmesiyle, siyaset gündemi tamamen seçimlere döndü.

Resmi Gazete'de yayımlanan mükerrer sayı ile de seçim sürecine resmen girilmiş oldu.

AKP'NİN OY ARAYIŞI SÜRÜYOR

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un bugün saat 18.00'de Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Sö konusu ziyaretin ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yaklaşan seçimler dolayısıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Yetkili kurumlarımızla değerlendirmeler yapıp istişare edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Binali Yıldırım: Arzu ediyoruz ki bu seçimde birlikte yol yürüyelim

Ziyaretin ardından konuşan Yıldırım, "Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ni Ali İhsan Bey ile birlikte AK Parti adına ziyaret etmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki seçimlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli, faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Arzu ediyoruz ki bu seçimlerde birlikte yol yürüyelim. Sayın Genel Başkan Fatih Erbakan ve arkadaşları kendi değerlendirmelerini yapacaklar ardından kararını kamuoyuna paylaşacaklardır" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediler. Bu daveti değerlendireceğiz, kendilerine en kısa zamanda cevap vereceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'la görüşeceği belirtildi.  

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.