banner16

SODEV'de yeni dönem

SODEV-Sosyal Demokrasi Vakfı’nın 29. Olağan Genel Kurulu, 25 Şubat 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel Kurulda, yönetim kurulu üyeleri yenilendi. 

27 Şubat 2023
SODEV'de yeni dönem

Rasim Şişman’ın başkanlığındaki yönetim ve denetim kurullarında şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ahmet Emin Avşar, Elmas Arus, Asalettin Arslanoğlu, Mustafa Ataş, Türkan Mergün, Yusuf Can Gökmen, Nedim Korhan Şengün, Murat Yolaçan. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Zübeyde Polatlı, Tansu Özcan, Gülşah Durbay, Zeynep Babacan, Mustafa Özel. Denetim Kurulu Üyeleri: Yavuz Okçuoğlu, Hüseyin Çorlu, Dilek Karafazlı. Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Recep Sevinç, Fevzi Çoban, Feti Özdemir.

Üyelere ve Genel Kurula teşekkürlerini ileten Rasim Şişman, ülkemizdeki demokrasi mücadelesine sosyal demokrasi perspektifinden kurumsal düzlemde düşünsel ve ideolojik katkılar sunma çabalarını sürdürmek istediklerini söyledi. Şişman, belirledikleri çalışma programı doğrultusunda SODEV'i, Türkiye’de sol, sosyal demokrat siyasetin fikir fabrikasına dönüştürmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yönetim Kurulu içerisindeki görevlendirmeler ve yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları yapılacak olan toplantı sonrasında belirlenecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.