banner16

CHP'li Torun: Aklını başına al fotoroman Süleyman, yalan söyleme

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, CHP’li belediyeleri eleştiren sözlerine yanıt verdi. 

22 Şubat 2023
CHP'li Torun: Aklını başına al fotoroman Süleyman, yalan söyleme

Torun, “Aklını başına al fotoroman Süleyman. Belediye ekiplerini bekleten, aletlerine el koyan, çalışmalarını geciktiren sen değil misin? Sen daha çadır dağıtamayıp ne yüzle konuşuyorsun? Gerçekleri konuşmak istiyorsan hodri meydan” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu dün yaptığı açıklamada, “Eksiklik bulmaya çalışanlara söylemek istiyorum, onların belediyeleri de AFAD'ın emri altındadır bir afet zamanında. Kaç saatte gelmişler? Kaç saatte? Lütfen kimse vicdansız hareket etmesin” ifadelerini kullanmıştı. Soylu’ya yanıt veren CHP’li Torun, şu açıklamalarda bulundu:

AKLINI BAŞINA AL

Aklını başına al Fotoroman Süleyman. Belediyelerimizin arama-kurtarma ekipleri ilk gün bölgeye ulaştı. Onları havalimanlarında bekleten, “her şeyi ben yapacağım” diye aletlerine el koyan, çalışmalarını geciktiren siz değil misiniz? Sen daha çadır dağıtamayıp ne yüzle konuşuyorsun?

MİLLETE YALAN SÖYLEME

Artık bu kadar arsızlık olmaz. Yardım tırlarına “ben dağıtacağım” diye el koyan, kargo uçaklarına makam araçları yükleten siz değil misiniz? Beceriksizliğinizin faturasını bize çıkaracak kadar acizleşmeyin. Bu millete yalan söylemeyin.

HODRİ MEYDAN

Gerçekleri konuşmak istiyorsan hodri meydan. AFAD’dan önce pekçok bölgeye belediyelerimiz ulaştı. Binlerce vatandaşı belediyelerimiz enkazdan çıkardı. Bölgeye her türlü yardım yapıldı. Teşekkür edeceğiniz yerde iftira atıyorsunuz. Bari personelin alın terine saygısızlık etmeyin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.