banner16

Kılıçdaroğlu bir maaşını daha depremzedelere bağışladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birçok televizyon kanalının düzenlediği ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasının ortak yayınına katılarak bir maaşını daha depremzedeler için bağışladı. Kılıçdaroğlu, “Herkes imkanları dahilinde bu akşam bir şeyler yapıyor, küçük büyük. Ben de imkanım dahilinde, bir maaşımı daha bağışlamak istiyorum” dedi. 

15 Şubat 2023
Kılıçdaroğlu bir maaşını daha depremzedelere bağışladı

Türkiye'de yayın yapan 300'ü aşkın televizyon kanalı bu akşam ortak yayın yaparak, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen milyonlarca depremzede için yardım kampanyası düzenliyor. ‘Türkiye Tek Yürek’ adlı kampanyaya, birçok yurttaş bağışta bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ortak yayına bağlanarak bir maaşını daha depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu, bu akşam ortak yayında şunları söyledi:

“Öncelikle herkese iyi akşamlar ve kolaylıklar diliyorum. Vaktinizi de çok almak istemiyorum çünkü çok sayıda telefon da geliyor. Herkes imkanları dahilinde bu akşam bir şeyler yapıyor, küçük büyük. Ben de imkanım dahilinde, bir maaşımı daha bağışlamak istiyorum. Sizlere bu kampanya dolayısıyla teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Hepimize sabır diliyorum. İyi akşamlar.”

Kılıçdaroğlu ve tüm partili milletvekilleri, CHP TBMM Grup Başkanlığı'nın yardım kampanyasına da birer maaş bağışlamıştı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50