banner16

Ünlü rapçiler Heijan, BIG ve CAC klipleri nedeniyle gözaltına alındı

Ünlü rapçiler Heijan, BIG ve CAC kliplerinde kullandıkları silahlar ve kullandıkları sözler nedeniyle gözaltına alındı. “Muti” mahlasıyla anılan rapçi M.N.D. hakkında da yakalama kararı olduğu öğrenildi. 

18 Ağustos 2023
Ünlü rapçiler Heijan, BIG ve CAC klipleri nedeniyle gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, rap müzik yapan Heijan lakaplı Doğan Tarda, BIG olarak bilinen Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu'nun sosyal medya ve müzik sektöründe organize suç örgütleri adına rap şarkıları yaptıkları, bu şarkıları örgüt üyelerinin sıklıkla paylaşarak örgütün sembolü haline getirdikleri ve şarkılar ile suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiklerini belirledi.

Ekipler rapçilerin kliplerinde de uzun namlulu silahlar kullandıklarını belirleyince 3 şarkıcıya ‘suç ve suçluyu övme’ gerekçesiyle operasyon düzenledi.

Operasyonda Heijan, BIG ve CAC gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi.

3 şüphelinin emniyettek işlemleri devam ederken, Muti olarak tanınan Mücahit Doğan hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50