banner16

Cüneyt Çakır sahada, Bahattin Şimşek VAR’da Galatasaray’ın fişini çektiler. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, fotoğraf çok açık.

Olay Cüneyt Çakır’ın gözü önünde oluyor. Hani Galatasaray aleyhine verilen penaltı. İş artık o kadar ciddiyetsiz ki;

Biiiiiiiiiir, penaltı değil!

İkiiiiiiiiii, hakemin gözü önünde olan pozisyona Hakem, “Devam” diyorsa maddi bir hata yoksa VAR bütün dünyada karışmıyor.

Üüüüüüüç, kayda değer bir hatanın olmadığı pozisyonun 4 dakika incelenmesinden belli.

Mesafe yakın, kol açık değil, top futbolcunun vücudundan sekip kapalı koluna çarpıyor, açık kola değil. Ben demiyorum bunu, Galatasaray düşmanlarının Ra’s al Ghul’u Rıdvan Dilmen de dahil olmak üzere futbolumuzun tüm elemanları aynı şeyi söylüyor. O VAR ekranı önünde Çakır’ı artık ne kandırdıysa çok ikna edici olmalı. Tahminim penaltıyı vermezse Nihat Ağbeyi ve arkadaşlarını üzeceğini bildiğinden veriverdi. “Onları üzersem onlar da beni üzebilirler” diye düşündü sanırım diğer tüm hakemler gibi. Maçtan önceki basın toplantısında aynen Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın söylediği gibi.

“Tüm cezalarda adalet istiyoruz. Hakem atamalarında Galatasaray maçında rakiplerimizin iyi yönetmediğini veya hata yaptığını düşündüğü hakemlere verilen cezalarla bizim maçı iyi yönetmediğini düşündüğümüz hakemlere verilen cezaların aynı olmasını istiyoruz. Bu standartsızlığın hakemlere bir mesaj vermek niyetinde olduğunu da çok iyi biliyoruz. Hakemlere Galatasaray maçlarında rakibe hata yaparsınız cezası büyük olur, Galatasaray’a hatanız olursa hallederiz demek olduğunu biliyoruz. TFF ile ilgili Kulüpler Birliği’nde hiç kimsenin memnun olmadığını biliyoruz.”

Çakır da işte bu sebepten kariyerini ayaklarının altına alarak biat etmeyi seçti. Aslında Çakır kötü hakem değil, kararları iyi niyetli değil.

Federasyon net bir dille Galatasaray düşmanı. Başta Nihat Özdemir olmak üzere topyekün Galatasaray’ın kötülüğünü istiyorlar. Başka camiaların mensubu bu insanlar Galatasaray’a yetişmek yerine Galatasaray’ı yanlarına çekme çabasındalar.

 

KADROYA BAK!

 

Kısaca bu insanların neden Galatasaray’ın kötülüğünü istediklerinin sebeplerine bakalım. Gerçekten çok kısa olacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, AKP’li, Fenerbahçe Kulübü üyesi.

TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, AKP’li, Fenerbahçe Kulübü üyesi.

TFF Başkanvekili Mehmet Baykan, AKP’li, Fenerbahçe taraftarı.

TFF Başkanvekili Erhan Kamışlı, Beşiktaş Kulübü üyesi.

TFF Başkanvekili Yılmaz Büyükaydın, AKP’li, Trabzonspor Kulübü üyesi.

TFF Başkanvekili Ali Düşmez, AKP’li, Beşiktaş taraftarı.

Sizce bu insanlar Türkiye’nin batıya açılan penceresi Galatasaray’ın iyiliğini mi isterler yoksa kendi zihniyetlerinin bekasını mı?

Son olarak; Galatasaray devrin getirdiği bu insanlara, hakemlerine, zihniyetlerine en güzel cevabı Avrupa’daki başarısıyla vermekte. Esas kabullenemedikleri ve çatlarcasına kıskandıkları durum budur!

[email protected]

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36

banner50