banner16

Ülkenin eğitim düzeyi en yüksek üyeye sahip olan kulübü Galatasaray. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak neyi temsil ettiğinin bilincinde olmadan kadınlar için yaptığı yorumla artık bu kulüpte yerinin olmadığını kanıtlamıştır.

İsterseniz önce Albayrak’ın söylediklerine bakalım. İkinci Başkan, Diyanet TV’ye çıkmış. Devir o devir; ne kadar din sömürüsü o kadar ekmek. Kendisi de bu yolun yolcusu, Saray’ın gözbebeği havalarında dolaşmaya bayılıyor. 

Kanalın adı Diyanet ya, gelmiş gaza heyecanla o akıcı Türkçe’siyle anlatıyor, “Şimdiki kadınlara bakıyorum, her gün kontrole gidiyorlar, bilmem kaç ay kala çalışma olmuyor, o günkü kadınlar hem çay topluyor, hem gidiyor doğum yapıyor, bebeği eline alıp geliyor, akşam eve gidiyoruz.”

Bu çağda bu kafa nasıl olabilir. Eeee imam İstanbul Sözleşmesi’ni feshederse, cemaat de kadınları ağaç altında doğurtur.

Lafı eveleyip gevelemeden hissiyatıma geleyim.

İkinci Başkanı'yla, Başkanı'yla artık bu yönetim tefessüh etmiştir! Başkan futbolcusunun haysiyet ve şerefini sorguluyor, İkinci Başkan çalışan kadınların çalıştıkları yerde doğurmalarını hayal ediyor.

Allah’ım bu nasıl bir kâbus, bu nasıl bir bayağılık. Kurulduğu günden kıyamete kadar Galatasaraylılar böyle bir rezilliği yaşamamışlardır bir daha da yaşamayacaklardır. Seviyede dibe vurulmuş, amiyaneliğin sonu gelmiştir. 3 sene önce, “Bunların karşısında Ramo’nun (Galatasaray Lisesi’nin efsane çalışanı) kedisi girse seçime, kazanır” diye yazmıştım. O gün bu lafıma gülenler bugün ne düşünüyorlar acaba? Kulübü üç yıl boyunca Ramo’nun kedisi yönetse bu kadar zarar verebilir miydi?

TEK BAŞARILARI YOK!

Sesinizi duyar gibi oluyorum, “2 şampiyonluk...” diye başlayan cümleler geliyor aklınıza. Hayır efendim onların takımı şampiyon olmadı. Çok eleştirilip, hakaretlerle gönderilen Dursun Özbek’in kurduğu takım şampiyon oldu. O takımı bozdura bozdura kullandılar ayrıca bunlar! “İster 100, ister 200 milyon dolar. Para hazır” boş vaatleriyle oturdukları koltuğu henüz ısıtamadan Ndiaye’yi sattılar. Fernando, Denayer, takımın ruhu Maicon, Ozan Kabak paraya çevrildi. Galatasaraylılar’ın hep kalbinde yaşayacak olan Gomis bozdurulup harcandı. Ne olursa olsun o şampiyonluklarda emeği olan Belhanda’yı kovdular. Takımın jokeri Donk’u hayata küstürdüler. Size ne adamın özel hayatından! İsviçre çakısı gibi; stopere koy oynuyor, orta sahaya koy oynuyor, forvete takviyeye gönder gol atıyor. Yedek beklet arıza çıkarmıyor. Daha ne istiyorsunuz adamdan da hakkında ileri geri konuşuyorsunuz. Haaa bu arada, “Ben demedim” açıklamasına inanan yok peşin söyleyeyim. Durumun dehşet verici noktası da herkesin, “Söylemiştir” düşüncesinde olması. “Ali Uras, Ali Tanrıyar, Alp Yalman, Özhan Canaydın, Adnan Polat, Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek dedi” deseler şu son seks partili lafı, millet ağzını bırakır kaval kemiğiyle güler. Ama “Mustafa Cengiz” denince herkesin ortak fikri, “Söylemiştir kesin” oluyor. İşte acı olan bu. Söylemiş, söylememiş önemli değil, söyleme ihtimalinin yüksekliği rahatsız edici.

Amatörler sürünüyor, Yenilmez Armada küme düşmeme mücadelesinde, su sporlarında resmen boğuldu.

Öz cümle; sportif çöküntüyü yaşadı Galatasaray.

EKONOMİ SIFIRI TÜKETTİ

Üç yıl kaldılar başta, son iki aya kadar kulüp kâra geçti diye havai fişek atıyorlardı. Gerçekte toplam borcu üçe katladılar. Galatasaray Spor Kulübü Derneği’ni öyle bir borca soktular ki Sportif kârda görünsün diye, assolistlikten pavyona düşen şarkıcıdan beter durumda. Öldürdüler yani hepimizin basitçe anlayacağı manada derneği.

Kurulmamış şirkete ihale kazandırdılar, taraftar istiyor diye sakat Falcao’yu aldılar. Toplam 200 milyon liranın üzerinde para ödeniyor Kolombiyalı’ya. Pablo Escobar bile bu kadar kolay bir 200 milyon kazanmamıştır. Falcao, Kolombiya tarihine geçti bunlar sayesinde, Diagne de Senegal!

KADINLAR GÖREVE...

Roma ordusu gibiler. Terk ederken ateşe verirmiş Roma Lejyonu istila ettiği şehri ki ahalisi çabucak toparlanıp başlarına bela olmasın. Bunlar da giderayak Galatasaray’ı itibarsızlaştırmak amacındalar. Kendi dünyalarına indirgemek için uğraşıyorlar ki ilk fırsatta tekrar pençelerini geçirebilsinler. Zaten sağlığı yerinde olsa Mustafa Cengiz yine aday olacak. Abdurrahim Albayrak da ciddi ciddi çalışıyor adaylık için. Bakıyor yukarı, Mustafa Cengiz oturuyor koltukta. Sonra düşünüyor, “Mustafa Ağabey yaptıysa ben de yaparım” diye. İşte verilen en büyük zarar bu Galatasaray’a; çıtanın minimum yüksekliğe inmiş olması. Oysa ben onların yerinde olsam sessizce yok olurdum piyasadan. Yakışmıyorsunuz çünkü bu camiaya, sakil durdunuz.

Haysiyet ve şeref sorgulaması, Donk’un aşk maceraları ve son olarak da outdoor ebe. Artık bardak taştı. İkinci Başkan’ın kadınlar için düşündüğü garabete ilk önce Galatasaray Camiası’nın kadınları karşı durmalıdır. Kulüp üyelerinin % 35-40’ı kadın. Sokakta doğurmalarını isteyen İkinci Başkan’a daha ne kadar tahammül edebilecekler çok merak ediyorum.

Haysiyet sorgulamasından Başkan’a, kadınlara saygısızlıktan da İkinci Başkan’a disiplin kapısı ardına kadar açılmıştır.

Haydi kızlar işbaşına...

[email protected]

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36