banner16

Erdoğan ailesinden Metin Cihan hakkında suç duyurusu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Metin Cihan hakkında sosyal medya paylaşımlarını gerekçe göstererek suç duyurusunda bulundu. 

29 Kasım 2023
Erdoğan ailesinden Metin Cihan hakkında suç duyurusu

Erdoğan ve ailesi tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusunda, Metin Cihan’a ‘Hakaret’ ve ‘İftira’ suçlamalarından dava açılması talep edildi. Şikayet üzerine İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Gazeteci Metin Cihan sosyal medya paylaşımında Erdoğan’ın 17 Ekim’de hastane bombaladığı için İsrail’i kınarken oğlu Burak Erdoğan’ın şirketine ait geminin İsrail limanında yükleme yaptığını belirtmişti.

“Milyon dolarlık ticarete ses çıkarmayıp kahve içenlere saldırmak nasıl bir seviye?”

Daha önce AKP’liler, BBP’liler ve HÜDA-PAR’lılar ile bağlantılı gemileri ortaya çıkaran Cihan, “İsrail’e terör devleti diyenler? bebek katili diyenler? Cumhurbaşkanının oğlunun israil ile ticaretini sürdürmesi normal mi? Milyon dolarlık ticarete ses çıkarmayıp Starbucks’ta kahve içene saldırmak, Burger King işçisini bıçaklamak nasıl bir seviye?” diye sordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50