banner16

Kılıçdaroğlu: Beni eleştirdiğin için asla başına bir iş gelmeyecek

Kılıçdaroğlu, sansüre uğrayan kısa filmlerden devamını bu akşam Twitter hesabından paylaştı. 

13 Nisan 2023
Kılıçdaroğlu: Beni eleştirdiğin için asla başına bir iş gelmeyecek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı televizyon kanallarının yayınlamayı reddettiği kampanya filminin devamını Twitter hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Sana söz Millet İttifakı iktidarında beni özgürce ve korkmadan eleştirebileceksin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabında; bir video paylaşarak bazı televizyon kanallarının hazırladıkları kampanya filmini yayınlamayı reddettiğini duyurmuştu.

Kılıçdaroğlu, sansüre uğrayan kısa filmlerden devamını bu akşam Twitter hesabından paylaştı.

Paylaşımına "Cumhurbaşkanı olarak beni rahatlıkla eleştirebileceksiniz. O, bugüne dek 200 bin kişiye soruşturma açtırdı. En acısı, yalnızca 2021 yılında 305 çocuğu dava etti. Çocukların 101’i 12-14 yaş arasındaydı. Korkunç travmalar yaşattı çocuklara. Ben asla bunları yapmayacağım. #SanaSöz" notu düşen Kılıçdaroğlu, ilk kampanya filminde şunları söyledi:

"Sana söz Millet İttifakı iktidarında beni özgürce ve korkmadan eleştirebileceksin. Eleştirdiğin için asla ve asla başına bir iş gelmeyecek. Sana söz 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.