banner16

Gün geçmiyor ki Mustafa Cengiz ve arkadaşları Galatasaray’ın başında birkaç gün daha kalabilmek için garip işler yapmasınlar.

Bu mucitlerin son icraatları ise “Seçim kararı aldık” diyerek aslında seçim yapmayacaklarını hatta yapacak gibi yapıp da asla yapma niyetlerinin olmadığını ifşa etmek oldu.

Neden mi aldatmaca? Gelin hep beraber bakalım.

Galatasaray’da Tüzük çok açık. Seçim Galatasaray Lisesi’nde yapılır diyor.

İşte ilgili madde:

MADDE 27: Olağan ve olağanüstü seçim toplantıları Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda hafta sonu tatil günlerinden birinde yapılır.

Seçimin yapılacağı yer yatılı bir okul, hafta sonu da öğrenci ve öğretmenlerle dolu. Valiliğin kararı ise net; “Eğitim kurumlarında pandemi nedeniyle toplantı düzenlemek yasaktır.”

Bu kurnaz ekip defalarca kullandığı mazereti günü geldiğinde yine üyelerin önüne, “Biz seçim yapmak istedik ama pandemi nedeniyle izin vermediler” diyerek koyuverecek. Bu gerekçeyle ikinci kez ibra edilmememekten korktukları için olağan mali genel kurulu bile yapmadılar. Birçok kulüp (Bursaspor, Sarıyer vs.) martta yapamadığı genel kurullarını yaz aylarında açık havada gerçekleştirdi. Ancak Galatasaray Yönetimi işine geldiği için bu görevini yerine getirmekten kaçındı.

BUNUN ADI KANDIRMAKTIR

Sayın Mustafa Cengiz, Galatasaray’ın üyeleri Türkiye’nin en seçkin insanlarından oluşur. Bu insanlar ayrıca son derece eğitimli ve zekidirler. Onları kandırmaya çalışmak kurnazlıktan ziyade ayıptır. Üyeler bu hareketlerinizi asla unutmayacak ve günü geldiğinde hesabını soracaktır. Bir kenara not edin ki o gün geldiğinde çok şaşırmayın; tarihin en kötü yönetimi oldunuz, en ağır şekilde cezalandırılacaksınız!

MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜ

Bu ayın 16’sında ibrasızlığa alınan tedbirin kaldırılacağı düşünülen bir duruşma var. Bilirkişi görüşlerinin Mustafa Cengiz ve arkadaşlarının aleyhine olduğu konuşuluyor. Yani Kasım ayının 16’sı akşamı büyük ihtimalle seçim kararını mecburen açıklayacaktınız. Sizin kurnazca başınıza gelecekleri öngörüp seçim kararı aldığınızı anlayabilmek için dahi olmaya gerek yok. Ağaçtan düşünce, “Zaten inecektim” diyen Nasrettin Hoca hikayesindeki gibi durumu kurtarmak için hamle yaptığınızı tüm Galatasaray üyeleri düşünebiliyor.

Bu kadar oyuna ne gerek var Sayın Cengiz! 6 ay daha koltuğa yapışıp kalmak için yaptıklarınıza bakın lütfen ve kalpten cevap verin! 6 ay daha koltukta oturabilmek için değer mi?

Mali genel kurulu yapmadan, ibrasızlığı neredeyse netleşen denetim kurulunun da görev yapmaya devam ettiği bir ortamın tüm hukuki sonuçları size ve arkadaşlarınıza yazar.

Son olarak, seçime siz ya da arkadaşlarınızın katılma olasılığı da yok! Gönül ister ki katılın, katılın ki gerçek oy potansiyelinizi hep beraber görelim!

[email protected]

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36