banner16

Birkaç takımla beraber Galatasaray şu aşamada ligimizin en iyi futbol oynayan takımı. Kadrosu da UEFA Avrupa Ligi’nde ses getirebilecek kadar iyi. Yani bu akşamki rakibi Glasgow Rangers’ı aşarsa, kazanacağı milyon eurolarla yapacağı birkaç takviye sayesinde, yolundaki dikenleri temizleyebilecek kapasitesi var. Çünkü bu sene UEFA’da, şampiyonlar liginde dağıtılan paranın üçte biri dağıtılacak. 

Tek maçlı elemeler tehlikelidir. Unutmayalım ki bu tehlike rakip için de geçerli. Galatasaray, iyi futbol oynayanla iyi futbol oynayan bir ekip. Bu akşam karşısında Fenerbahçe gibi beraberliğe razı bir takım olmayacak. Kazanarak UEFA Grupları’na katılmak isteyen bir Rangers olacak. Ben özellikle ikinci devresinin çok zevkli oynanacağı ve sonunda Galatasaray’ın güleceği bir maç olacağını tahmin ediyorum.

BİRAZ SABIR

Galatasaray taraftarı takımından çok şey bekliyor, istediği olmadığı zaman köprüleri atıveriyor! Sezon sıkıntılı bitmiş, sıkıntılı başlamış. 5 resmi maç oynayıp 4’ünü kazanmış, 1’inde de ezeli rakibi Fenerbahçe ile sayısız gol kaçırdığı maçta berabere kalmış. Lig sıralamasında lider Fatih Karagümrük ile aynı puanda, Fenerbahçe’nin 2, Beşiktaş ve Trabzonspor’un 3, geçen sezonun şampiyonu Başakşehir’in 7 puan önünde.

Fenerbahçe maçından sonra sosyal medyaya bakıyoruz; sanki Galatasaray lige havlu atmış gibi eleştiriliyor. Unutmayalım ki Galatasaray’ın beceriksiz yönetimi sezon başlamadan Babel, Feghouli, Belhanda, Falcao ve Diagne’ye kendinize takım bulun demişti. Bu futbolculardan Fatih Terim randıman alabiliyorsa, futbolu ve Galatasaray’ı çok iyi bildiği içindir. 

[email protected]

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36