banner16

Federasyonun ezeli rakipleriyle bir olup ligi kurgulamasını tebessümle izleyen Galatasaray Yönetimi olayda emeği geçenlere mavi boncuk dağıtmaya devam ediyor.

Ükemizin ekonomisinin olduğu gibi salgına karşı kazandığı başarının da kıskanıldığını ispat etme gayretindeki Nihat Özdemir ligleri başlatıyor. Bu yüzden hastalanacakların hatta hayatını kaybedeceklerin tamamının vebali boynunadır.

GARİP BİR FİKSTÜR

Liglerin başladığı 1959’dan bugüne kadar hiçbir Galatasaray-Fenerbahçe maçı 6’ncı haftadan önceye isabet etmemiş, bu sezon 3’üncü haftada oynanacak!

Neden biliyor musunuz?

4’üncü hafta seyircili maçlar başlıyor da onun için. Fenerbahçe en zor deplasmanını seyircisiz oynayıversin diye ayarlanmış sanki.

Bitmedi, Trabzonspor-Beşiktaş maçı da 1’inci hafta oynanacak. Ligin favorisi Trabzon’un da bir şekilde kaşınacak tırnağı olmasın diye!

Henüz adı konmadı ama bence bu sezon ligin adı “Ne olursa olsun Fenerbahçe şampiyon olsun sezonu” olsun.

Daha ilk zarda buram buram hile kokusu almamak mümkün değil. Hele hele başta MHK olmak üzere kurullara atanan isimlere bakınca ligin “Şeytani” bir düşünceyle kurgulandığını düşünmemek de mümkün değil.

Galatasaray’ın dışarı karşı sevgi kelebeği, içerideki muhalif üyelerine ise ejderha kesilen yönetimi bu duruma ne dedi biliyor musunuz?

Hiçbir şey!

Sadece 2. Başkan Abdurrahim Bey, “3. haftada oynayacağımız Fenerbahçe derbisinin seyircili olması futbol sezonuna renk katacaktır” diye fısıldayabildi!

Başkanı ve yönetiminin ağır topları (!) ülkeyi idare eden erke karşı boynunu bir santim yukarı kaldıramıyorsa elin oğlu da istediği gibi at oynatır!

LİGİ BAŞLATMAK CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR

Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan artan vakaların ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ceyhan, "Şu anda bulunduğumuz noktada salgın kontrolden çıkmış durumda çünkü aşağı yukarı 10 gündür iyileşen vaka sayısı sürekli yeni vaka sayısının altında seyrediyor" dedi.

En yetkili ağızların açıklamaları bu doğrultudaysa durum vahimdir. Sayın Sağlık Bakanı ne derse desin ülkemizdeki hasta sayısı her geçen gün artıyor. Müteahhit Nihat birilerine sevimli gözükerek daha çok ihale kazansın diye bu kadar insanın sağlığıyla oynanmaz. Seyircisiz bile olsa bir Süper Lig maçında bin (1000) civarı işçi çalışıyor. Oluşabilecek tüm olumsuzlukların müteahhidi de Nihat Bey’dir. Vicdanı nasıl kaldırıyor anlayabilmek mümkün değil!

Nihat Bey, lige Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasına bakan ve Kovid-19 ile mücadelesinde yenik düşerek ilk sağlık şehidi olan Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun adını verme düşüncesi sizi hiç korkutmuyor mu?

NBA LİGİ TARİH YAZIYOR

NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks'ın, silahsız bir siyahın polis tarafından vurulduğu Wisconsin'deki olayı protesto etmek için Orlando Magic'e karşı oynadığı play off serisinin beşinci maçını boykot etmesinin ardından, NBA yönetimi bugünkü play off maçlarının ertelendiğini açıkladı.

Birlik beraberlik, tek yumruk olabilmek tüm problemleri, ne kadar habis olurlarsa olsunlar çözer. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ırkçılığı destekleyen faşist Başkan Donald Trump ve onu destekleyen cahiller sürüsünü belki de sporun birleştirici gücü tarihten silecek. Bu protestonun NBA Ligi’nden sporun yapıldığı her alana dağılarak büyümesi, gezegenimize yayılarak baskıcı rejimleri teker teker yok etmesi ve dünyaya barışın egemen olması en büyük hayalim.

[email protected]

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36

banner50