banner16

Geldiği günden beri kanım ısınmadı. Hiç yüz yüze gelmedim, bir kere bile birbirimize merhaba demedik. Yine de bir iticilik vardı bana göre kendisinde.

Nasıl diyelim; bazı insanlar vardır ya ilk görüşte sevemeyeceğinizi düşünürsünüz. İkinci, üçüncü görüşte daha fazla sevmezsiniz ve bir daha görüşmezsiniz. Belhanda için bana iki, üç bile gerekmedi. Net ilk görüşte sevemedim, antipatiğin tillahıydı benim için.

Attığı gollere bile sevinemedim. İlk iki senesinde Feghouli’yle birlikte Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük emeği olduğunda bile sevemedim. Kuzey Afrikalı futbolculara sıcak bakmam zaten ama Belhanda’ya bakasım bile yoktu, çok uzatmaya gerek yok, sevemedim işte.

“KRAL ÇIPLAK” DİYEBİLEN, ADAMDIR

Ama artık çok seviyorum, kimsenin dile getiremediğini söyleyebildiği için, krala çıplak diyebildiği için çok seviyorum. Çimi mimi boşver kardeşim, adam yönetimi çözmüş. Kovulmasına neden olan açıklamasında Belhanda, “Böyle saha koşullarında geri dönüş yapmak hayli zor. Galatasaray yöneticileri bir çözüm bulmalı. Twitter'da, İnstagram'da kendine bakacağına, medyaya bakacaklarına statla ilgilensinler” diyor.

Futbolcu milleti adamı çözer. Adnan Polat’ın yönetimini de çözmüştü futbolcular, Mustafa Cengiz’in yönetimini de çözdüler! Taksim’de bıraksan Florya’nın yolunu becerip bulamayacak insanları doldurdular yönetimlerine. Onlar da futbolcularla selfi yapıp twitter, İnstagram, Facebook hesaplarında paylaşmaktan başla bir şey yapmadılar. Polat’ın şanssızlığı Fatih Terim gibi Florya’ya hakim bir hocası olmamasıydı. Rijkaard’ın Floryası’nda yöneticiler cirit atıyorlardı. Terim’in Florya’sında anca üçbuçuk atabildiler. Bu sebeple sevmiyorlar Terim’i. Her fırsatta üstünlük taslamaya kalkıyorlar Terim’e. Belhanda hikayesinin bile altında Terim kompleksi var. Bir yönetim hocasına danışmadan futbolcusunu kovar mı? Hocanın da kafasını attırırsanız o arkanızı dayadığınız taraftar mayısı beklemez, topunuzu katran-tüye batırıp gönderir.

KÖTÜ, DAHA KÖTÜ, ÇOK DAHA KÖTÜ

O kadar beceremediniz ki yönetmeyi, gelmiş geçmiş değil, gelecekteki yönetimlerden bile kötüsünüz. Sadece yönetim olarak da değil, bildiğimiz tüm standartlarda kötüsünüz!

Üyeleri disiplinle korkutmaya kalkacak kadar kötüsünüz, kurulmamış şirkete ihale kazandıracak kadar kötüsünüz, 20 yaşına gelmemiş 139 çocuğa, “Sahtekar” diyecek kadar kötüsünüz, üyelere “Köfte” diyecek kadar kötüsünüz, herkese hırsız yaftasını yapıştırabilecek kadar kötüsünüz.

Futbolcunuzla yollarınızı ayırırken bile kötülük aktı paçalarınızdan!

[email protected]

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36

banner50