banner16

Çok şükür
Dalgalarla
Fırtınalarla
Yalpalayarak
Sallanarak
Düşerek
Kalkarak
En sonunda kara gibi aşıyı gördük hamdolsun!
Yelkenleri fora ettik rüzgarımız bol olur inşallah...
Ya da
Tıpkı susuzluktan ölmek üzere iken, çölde vahayı görmüş gibi...
Son gücümüzle, kızgın kumların üzerinde sürünerek, aşıya ulaşmaya çalışırken birde ne görsün?
Üç milyon aşı deniz üstünde martı gibi uçmuş, çölde ki ise bir serapmış!
Ayrıca bu üç milyoncuk aşıcıklar hernekadar bir planlama içerisinde ve öncelik sağlık personeline yapılacak iken, medyada ve muhalefet partiler tarafından dillerindiğine göre bir sürü, ali makamlara  ve muhterem zevata, hatta parti ve yandaş sanatçılara kadar yapılmış bile!
Şimdi ne olacak derseniz?
Ufuk arkasında bilmem ne deniz mili ya da fersah fersah mesafede siz deyin beş, ben diyeyim on, onlar desin elli milyon aşı(!)için rüzgar aynı yönde eser yelkenleri şişirirse ya da bir sonrada ki vahaya kadar bir deve kervanına rastlar ve ulaşacak ömrümüz yeterse?
İnşallahla, maşallahla aşı olursanız yatın, kalkın bu muhterem hizmeti size sunanlara şükredin!
İş mi?
Aş mı?
Aşı mı?
O da ayrı ve çok önemli bir soru...
Sözün özü;
Ufuktaki aşı seni sadece virüsten koruyup, geliştirdiği antikor, kişiyi altı aylık koruma sağlarken, ufukta ki erken seçimde sandığı doğru oyların ile iyi aşılayabiliyorsan?
Sadece kendini değil, tüm toplumu  ve en az dört ya da beş yıl hemde her türlü musibette karşı korumuş ve aşılamış olursun...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner36

banner50