Serdar Dinçbaylı
[email protected]

Cin Aliler işbaşında!

25 Ocak 2021 00:17

Haftaya isimleri Ali ancak fikirleri pek de âli olmayan iki spor karakteri damga vurdu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TRT spor yorumcusu Ali Gültiken.

Efendim Sayın Koç, Oğulcan’ın Galatasaray’a transferini eleştirirken üst gamdan, "Bu olay tüm takımları ilgilendiriyor. Sahada rekabet ettiğimiz kadar transferde de rekabet ediyoruz. O alanda da uygun hareket edilmesi lazım. Biz daha fazla dillendiriyoruz. Bunun yakın takipçisi olacağız" diyebiliyor. Ortada bir usulsüzlük varsa bile TFF ve Türk Mahkemeleri, olmadı UEFA bu işin takipçisi olabilir. Diğer takip edenler Galatasaray’ın yürürken bıraktığı ayak izlerinin kıvrımları arasında çırpınır dururlar.

Akıl alacak gibi değil! Türkiye’nin en saygın ailesinin bir ferdi sadece bir kulübe fanatiklik derecesinde sempati duyduğu için ailesinin adını bu kadar pervasızca ortaya atabilmesi çok garip. 

2018-19 sezonunda Galatasaray’ın 69 puanla şampiyon olduğu yılı 46 puanla 6’ncı sırada tamamlayabildi. Sezonun büyük bir bölümünü ise düşme hattına yakın geçirdi.

2019-2020 sezonunda ise 69 puanla Başakşehir şampiyon oldu. 53 puanla ancak 7’nci olabilen Fenerbahçe ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ın da altında kaldı.

2020-21 sezonunun ise yarısı tamamlanırken ilk üç içerisinde yerini aldı. Yani büyük umutlar ve büyük paralarla gelen Başkan Ali Koç’un en büyük başarısı lig 6’ncılığı.

Tabii ki algıları başka yerlere çekme çabasını net anlayabiliyoruz.

Sporun ana felsefesi en iyiyi geçmek için çalışmaktır, en iyiyi kendi seviyene indirmek için uğraş vermenin adı ise asla spor değildir!

TRT’NİN SAYGINLIĞI NEREDE?

Diğer Ali ise Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Gültiken. Maçın hakemleri haricinde tüm futbol dünyasının net penaltı dediği pozisyonda yorumculuğu aşıp, penaltıyı yapan Ersin’e neredeyse başı koparılarak penaltı yapılan Halil’in faul yaptığını söylemesi tüm itibarını yok etti. Özellikle yıllık maliyeti 5 milyar lirayı bulan TRT’de yorum yapıyorsan çok daha tarafsız olacaksın. İsmini biraz daha ekranda kalabilmek için ayaklar altına almayacaksın. Aklı başında Beşiktaşlılar’a hitap edeceksin, twetter ergenlerine değil! Kendi adıma; benim vergilerimden sana düşen tek bir kuruşu bile helal etmiyorum!

MESUT ÖZİL BİR AKP PROJESİDİR!

Herkes özgürce dinini seçebilir, inancını yaşayabilir ama inancını gözümüze sokmaya başladığı an o inanç olmaktan çıkar, şova dönüşür. Politikacıların sıklıkla başvurdukları din istismarına girer. Mesut Özil bir Alman’dır. Millet olarak Almanya’yı seçmiş ve Alman Milli Takımı’nda büyük başarılara imza atmıştır. Bu seçiminde de özgürdür ancak Türk vatandaşlığını Alman vatandaşlığına tercih ettikten sonra ortalarda Türk Milliyetçisi gibi dolaşmaya en kibar dille şov yapmak denir!

Cuma günleri dua karikatürlerini göndermek, dindarlığı ve milliyetçiliği ön plana çıkarmak, ülke politikasının başındakilerin hiçbir futbolcu transferine Mesut’unki gibi sarılmamış olmaları bile bu işte politik bir dokunuşun olduğunun göstergesidir. Limitleri dolmuş bir Fenerbahçe yıllık 4 milyon euro garanti maaş, 1.5 milyon euro’ya yakın bonus ve 5 milyon euro imza parasını nasıl verebiliyor. Kimler göz yumuyor, kimler sponsor oluyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alışılmadık şekilde bu transferin neden bu kadar içinde? 3 Temmuz şike soruşturmasıyla bozulan FB-AKP ilişkilerini düzeltme operasyonu mu var?

Kamuoyu Fenerbahçe Kulübü’nün tüm bu soruları net bir dille yanıtlamasını bekliyor.

TEŞEKKÜRLER CAULKER

Steven Caulker, İngiliz milli oyuncu, 2019 Ocak ayından beri Alanyaspor’da. Geçen gün bir maç sonrası röportajını izledim. Spikerle çata çat türkçe konuşuyor. Araştırdım, henüz 2 senedir Türkiye’de. 

İnsanın yaşadığı yerin dilini öğrenmesi medeniyettir. On yıllarını başka bir ülkede geçirip bakkaldan ekmek almaya yetecek kadar o ülkenin dilini öğrenmeyen, kazandığı milyonları lüks arabalara, güzellik salonlarına, dövme stüdyolarına yatırmaktan başka görgüsü olmayan cahil futbolculara karşı bir vaha Caulker.

Caulker çatır çatır türkçe öğrendiği gibi mütevazı bir arabaya, yıllardır abartısız aynı saç şekline ve görgüsüzce dövme yapılmamış bir vücuda sahip.

Belki Türkiye’ye gelen en şöhretli, en pahalı, en golcü futbolcu değil Steven Caulker ama benim gözümde en insan futbol figürü. Yolun açık olsun güzel adam.

HOŞ GELDİN ONYEKURU III

“Galatasaray'ın akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Henry Onyekuru, İstanbul'a geldi. Daha önce 2 dönem Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki genç futbolcu, Fransa'nın Paris şehrinden 04.00 sularında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.”

Onyekuru 12 Temmuz 2018’de ayak bastığı Galatasaray’a geçen 30 ay süresince 2 kez daha kiralık gelerek 3 yıldan kısa bir sürede 3 kez Galatasaray’la sözleşme imzalayan tek futbolcu oldu. Gerçekten kırılması güç bir rekor ve her geldiğinde yararlı işler yaptı genç Nijeryalı ve henüz 23 yaşında. “Galatasaray’a söz verdim” diyerek Fenerbahçe’nin cazip teklifini elinin tersiyle de itebilecek kadar da sözünün eri.

3’üncü kez hoş geldin Onyekuru, senin de yolun açık olsun.

KALBİMİZDEN SİLEMEZSİNİZ

AKP iktidarı 20 senedir eski Türkiye’ye ait ne varsa Yeni Türkiye ismi altında 29 Ekim 1923’ün gerisine gitmenin hayalini kuruyor. Bu sebeple başta Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere cumhuriyetimiz süresince yapılan her limanı, her fabrikayı, her ormanı elden çıkardılar. Adında Atatürk olan, parkları, kültür merkezlerini, havaalanlarını, okulları hatta statları bile yıktılar.

Son örnek Giresun’dan geldi! 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında oynanan Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla hizmete girdi. Böylece bir stattan daha Atatürk adı silinmiş oldu!

Binalardan adını ağzınıza almaktan imtina ettiğiniz Atatürk yazısını silebilirsiniz ancak kalbimizden asla söküp atamayacaksınız!

POLİTİKADA DA FANATİĞİZ!

MetroPoll Araştırma’ya göre AKP seçmeninde Başkanlık Sistemine karşı olanların oranı yüzde 22 iken MHP seçmeninde bu oran 45.9. Partilere göre dağılım şöyle:

AKP: % 22

CHP: % 93.7

İYİ: % 92.8

HDP: % 95.5

MHP: % 45.9

SİSTEM GİTMELİ: % 57.7

SİSTEM KALMALI: % 34.5

FİKRİ OLMAYANLAR: % 7.8

Bu araştırmadan benim yaptığım çıkarımlar:

- Kitlesel bir fakirlik yaşayan ülkemizde her 3 kişiden 1’i açlık sınırı altında, bir paket makarnaya muhtaç yaşarken hâlâ  % 34.5’un halinden memnun olması fanatizmden başka bir şey olamaz.

- Başkasının ülküleri için kendi ülküsünden vazgeçen iktidarın ortağı MHP’li seçmenlerin yarısı Başkanlık Sistemi’ni istemiyor. Devlet Bahçeli’nin hep kendini değil biraz da seçmeminin isteklerini düşünmesi gerek.

- AKP’lilerin % 22’si durumdan memnun değil, CHP’lilerin ise % 6.3’ü durumdan memnun. Tüm sistem içinde % 7.8’in fikri yok!

“Eğitim şart” demekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef!

BALIKLAR BİZDEN DAHA İYİ!

Hafızası sıfır olan bir toplumuz. Her işimizi yarım bırakıyoruz. Bir gazla yola çıkıyor, iki gün sonra sıkılıyoruz. Boğaziçi Üniversitesi rektörü yapılan Melih Bulu’ya civardakİ bir simit fırını çalışanları bile tepki göstermişti. Şu anda üniversitenin akademisyenleri hariç direnen yok. Kayyum rektör ise, “Niye istifa edeyim, ben buraya fazlayım” havalarında pişkin pişkin yandaş kanalları geziyor. Direnişte süreklilik olmazsa hep kolluk kuvvetleri kazanır.

Aynı şekilde İstanbul Sözleşmesi tartışmaları çıktı, halkımız şöyle bir silkindi eşitliği kabul edemeyen yobazlar geri adım atmak zorunda kaldılar. İstanbul Sözleşmesi sadece kadını koruyan yazılı bir metin değil. O ya da bu şekilde şiddete uğrayanları koruyor.

Madde 4/3: Taraflar bu sözleşme hükümlerinin, özellikle de mağdurların haklarını korumaya yönelik tedbirlerin, cinsiyet, toplumsal cinsiyet, toplumsal cinsiyet, ırk, renk, dil, din, siyasi veya başka tür görüş, ulusal veya sosyal köken, bir ulusal azınlıkla bağlantılı olma, mülk, doğum, cinsel yönelim, toplumsal cinsiyet kimliği, sağlık durumu, engellilik, medeni hal, göçmen veya mülteci statüsü veya başka bir statü gibi herhangi bir temele dayalı olarak ayrımcılık yapılmaksızın uygulanmasını temin edeceklerdir.

En açıklayıcı maddesi bu İstanbul Sözleşmesi’nin. Çok kısa bir süre sonra hayatımızdan tekrar çıkartmaya çalışacaklar. İnsanları cinsel eğilimleriyle değerlendirmekten başka fikri olmayan bu cahil-yobazlara karşı hep uyanık olmalıyız.

HİZBULLAHÇI OKUL MÜDÜRLERİ!

Diyarbakır’da ilkokul müdürü M.G., imam hatip lisesi müdürü S.A., imam hatip lise müdür yardımcısı M.T.

Bu isimlerini bile yazmaya tiksindiğimiz şahıslar şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan hakkında ağıza alınmayacak sözler söylemişler, Okkan’ı şehit eden Hizbullah terör örgütüne övgüler yağdırmışlar. Ancak devletin okullarında hâlâ müdürlük yapabiliyorlar. Aynı Alanya’nın İsmet İnönü’ye hakaret eden kavuklu okul müdürü gibi. 

Yetmemiş bu Diyarbakır’daki üçlü, yasak olmasına rağmen Hizbullah'ın yasal ayağı olan Hüda-Par'ın propagandasını da yapmışlar.

Bu insanlara çocuklarımızı emanet ediyoruz, iktidar partileri duruma göz yumuyor. Göz göre göre büyük bir felakete doğru sürükleniyoruz. Yazık bu toprakların sakinleri olan bizlere!

BARAJ DOLULUK ORANLARI SAÇMALIĞI

“İstanbul’da kurak geçen sonbaharın ardından barajların doluluk oranlarında büyük düşüşler yaşanmıştı. 2020 yılının Mayıs ayında toplam doluluk oranı 66.58’e çıkmışken aynı yıl Aralık ayında yüzde 22.32 olarak kayıtlara geçmişti. İstanbul’da etkili olan soğuk hava dalgasıyla birlikte gelen yoğun kar yağışları, barajları olumlu yönde etkiledi.

Karların erimesiyle İstanbul’un barajlarında doluluk oranlarında yükselme yaşandı yaşandı. Ocak ayının sonunda İstanbul barajlarında toplam doluluk oranı yüzde 32.38 seviyesine yükselirken, Elmalı Barajı ise, yüzde 23 seviyesinden yüzde 36 seviyelerine ulaştı.”

Bu bir gazete haberi. Bütün televizyon kanallarında “Susuzluktan öleceğiz” çığırtkanlığı yapılıyor. Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemedi mi mitinglerinde, “İstanbul’un su sorununu 2070 yılına kadar çözdük” diye.

Günün birinde gerçekten susuzluk çekecek miyiz yoksa suda mı boğulacağız? Bu bir muamma.

2 milyon yıldır buzul çağı yaşadığımızı kaçımız biliyor acaba! Ve o çağın sonlarına geldik. Dünya için kısa bir süre sonra kutuplar eriyecek, karalar bugünkünün 4’te 1’i seviyesine kadar düşecek. Merak etmeyin daha çok var, 50 göbek torununuz bile göremez o günleri. İçinde bulunduğumuz evren o kadar büyük ve yaşlı ki tüm insanların ömrü ve etkisini toplayabilsek toz zerreciğinden bile az olduğunu görürüz.

Gözünüzde canlandırmanız için basit bir örnek vereyim; içinde bulunduğumuz Samanyolu Galaksisi’ndeki her yıldızı bir kum tanesiyle göstermeye çalışsak tam 16 kamyon kuma ihtiyacımız olacaktır. Gök bilimci Carl Sagan’a göre ise evrende dünyadaki tüm kum tanelerinden daha fazla yıldız var.

Bu devasa evrende bir hiç olmamıza rağmen, dünyamız ne imparatorlar, krallar, diktatörler gördü. Hepsi de kendilerini kainatın merkezi olarak gördüler ve yok olup gittiler!

Siz haberlerdeki felaket tellallarına bakmayın; İstanbul’un barajları her yaz bir sonraki bahar gelene kadar boşalmaya başlar sonra da dolar. Mayıs’a kadar daha çok yağmur, kar yağacak. CHP’li belediye geldi böyle oldu diyenler büyük gerizekalılardır, siz uymayın onlara. Ne yağmur yağacağı gün yağmur duasına çıkanlar, ne CHP’li belediye ne onu yönetenler ne de tüm partilerin yöneticileri Dünya’nın umurunda bile değilsiniz!

ŞAŞKIN ÖRDEK GİBİYİZ

Lokantalar kapalı, kahvehaneler kapalı, internet kafeler kapalı. Kafe, brasserie, tostçu, dönerci, kokoreççi kapalı, gel al ya da getir diyebiliyorsun onlara sadece! Erenköy Tren İstasyonu yakınında müthiş bir pideci var, kır pidecisi kapalı. Gel ala, getir götüre alışık değil, gel yeci o. Çarşının göbeğinde olduğu için siparişe değil masalarına oturanlara çalışıyor. Belli ki bir aile işletmesi. Sokağa çıkma yasağı olan günlerde kapalı. Marketler bile 17:00’de kapatıyorlar.

Ne açık biliyor musunuz? Kar otelleri. Uludağ, Kartaltepe, Kartepe, Palandöken ve adını bilmediğimiz tüm kayak merkezleri açık. Sabah otelin restoranında toplu kahvaltı, öğlene kadar toplu kayak, toplu öğle yemeği, akşama kadar yine toplu kayak. Uzun sazlı sözlü toplu akşam yemeği, gecenin geç saatlerine kadar toplu disko partisi. Sabaha kadar daha neler neler! Kar tatili budur, parası olanlar yapar. Layıkıyla kar tatilini yaşamak için adam başı günlük 1-2 bin lira gerekir.

Otellerde doluluk oranı % 90 seviyesindeymiş, sömestr tatilini vatandaş fırsat bilmiş. Eeee ülkede sağlık bakanının hastanesi, turizm bakanının da turizm şirketi olursa duruma şaşmak saflık olur!

[email protected]

 

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Yazarın Diğer Yazıları

Tek yüzük!
21 Haziran 2022 00:17

Güç zehirlenmesi
20 Haziran 2022 00:17

Hiçbir şey bile daha iyi!
14 Haziran 2022 00:17

Çekirgeler
09 Haziran 2022 00:17

Ne kalkınma ne adalet!
04 Haziran 2022 00:17

Pistiolis’i ben yazmayayım!
28 Mayıs 2022 00:17

Güzel şeyler de oluyor
26 Mayıs 2022 00:17

Bıçak kemiğe dayandı
21 Mayıs 2022 00:17

Atatürk boyunuzu aşar
17 Mayıs 2022 00:17

AKP tükendi
12 Mayıs 2022 00:17

Tutan tuttuğunu...
09 Mayıs 2022 00:17

Tutan tuttuğunu...
09 Mayıs 2022 00:17

Hükümet istifa!
02 Mayıs 2022 00:17

Eğer Galatasaraylı’ysan ...
29 Nisan 2022 00:17

Seçim özel
28 Nisan 2022 00:17

Çekin elinizi Galatasaray’dan
20 Nisan 2022 00:17

Bir hayalim var...
12 Nisan 2022 00:17

Yüzsüz!
05 Nisan 2022 00:17

Galatasaray akıldır
21 Mart 2022 00:17

Galatasaray asaleti
18 Mart 2022 00:17

İyi ki Galatasaraylıyım (II)
12 Mart 2022 00:17

Riya!
09 Mart 2022 00:17

Savaş ve zeytin
03 Mart 2022 00:17

Baş iblis ABD!
25 Şubat 2022 00:17

Geççek tabii ki
19 Şubat 2022 00:17

Türk, çalış, öğün, güven
10 Şubat 2022 00:17

Arabada Beş Evde Onbeş!
07 Şubat 2022 00:17

Konu: Galatasaray ve pahalılık
05 Şubat 2022 00:17

Beterin beteri de oldu!
31 Ocak 2022 00:17

Kabak tadı!
28 Ocak 2022 00:17

Galatasaray rahatladı
26 Ocak 2022 00:17

Cambaza bak!
25 Ocak 2022 00:17

Galatasaray yıkılmaz
18 Ocak 2022 00:17

Nur’suzlar!
14 Ocak 2022 00:17

Atam sen çok yaşa
12 Ocak 2022 00:17

Martavalistan!
08 Ocak 2022 00:17

Kazaklar
05 Ocak 2022 00:17

Dolar gördüğünü unutmaz
02 Ocak 2022 00:17

Keriz silkeleme!
27 Aralık 2021 00:17

Zorba(y)
20 Aralık 2021 00:17

Kim Jong-il
18 Aralık 2021 00:17

Battık bittik çareyi Bakara’da arıyoruz!
13 Aralık 2021 00:17

İyi ki Galatasaraylıyım
11 Aralık 2021 00:17

Ayıp!
09 Aralık 2021 00:17

Kötülüğün maddeleşmiş hali
06 Aralık 2021 00:17

Âşıklar şehri
01 Aralık 2021 00:17

Çünkü TFF yok!
26 Kasım 2021 00:17

Uzatmanın anlamı yok
19 Kasım 2021 00:17

Dolar her şeyi ezdi!
18 Kasım 2021 00:17

Galatasaray düşmanı!
04 Kasım 2021 00:17

Amiral battı!
27 Ekim 2021 00:17

Pandora’nın Kutusu!
25 Ekim 2021 00:17

Can dostum...
19 Ekim 2021 00:17

Halkından korkan lider!
11 Ekim 2021 00:17

Anca gazoz olursun!
01 Ekim 2021 00:17

Cebimizdeki para
25 Eylul 2021 00:17

Suçlu ayağa kalk
23 Eylul 2021 00:17

Abdülkadir’in suçu ne!
16 Eylul 2021 00:17

Ülkenin turşusu çıktı
10 Eylul 2021 00:17

Themis kan ağlıyor
03 Eylul 2021 00:17

Mustafa Kemal’in askerleriyiz
30 Ağustos 2021 00:17

HAİN!
17 Ağustos 2021 00:17

Biraz sakin!
11 Ağustos 2021 00:17

Türkiye’dir Galatasaray
04 Ağustos 2021 00:17

Kendi düşen ya yanar ya boğulur!
02 Ağustos 2021 00:17

Tımarhanede bugün
29 Temmuz 2021 00:17

Sivrisinek
23 Temmuz 2021 00:17

Exxen kaydı!
22 Temmuz 2021 00:17

Eyyyy Galatasaraylılar!
18 Temmuz 2021 00:17

Kandırılmasız iyi bayramlar!
16 Temmuz 2021 00:17

Kifayetsiz TFF
13 Temmuz 2021 00:17

Galatasaray tarihi değiştirebilir
09 Temmuz 2021 00:17

Ülke ne hale gelmiş!
06 Temmuz 2021 00:17

Seçim sonuçları ne dedi?
21 Haziran 2021 00:17

Galatasaray’da seçim bayramdır
18 Haziran 2021 00:17

Galatasaraylılar’a çağrıdır
10 Haziran 2021 00:17

Saray’da curcuna!
26 Mayıs 2021 00:17

YETER!
25 Mayıs 2021 00:17

Ekilmemiş buğdayla nasıl ekmek yapılır?
21 Mayıs 2021 00:17

Kaçan şampiyonluk yönetime yazar
16 Mayıs 2021 00:17

Fatih Hoca bırakacak!
08 Mayıs 2021 00:17

Basın özgürlüğü!
03 Mayıs 2021 00:17

Fasulyeden kapanma!
27 Nisan 2021 00:17

Atatürk uzaylı mı!
23 Nisan 2021 00:17

Albayrak’tan kadınlara büyük ayıp
16 Nisan 2021 00:17

Açık hava tımarhanesi!
14 Nisan 2021 00:17

Boş işler müdürü!
08 Nisan 2021 00:17

Vahdettin isimli müdür mü olur!
05 Nisan 2021 00:17

Ali Koç’un Galatasaray kompleksi!
31 Mart 2021 00:17

Korkaktan sporcu olmaz!
22 Mart 2021 00:17

Andımız kırmızı çizgimizdir!
17 Mart 2021 00:17

Şampiyonu kim belirler?
15 Mart 2021 00:17

Belhanda özel!
11 Mart 2021 00:17

Futbolda fitne fücur dönemi
10 Mart 2021 00:17

Galatasaray Galatasaray’dır
04 Mart 2021 00:17

Papaz her gün pilav yemez...
01 Mart 2021 00:17

Üç büyükler!
19 Şubat 2021 00:17

Bir başkadır Galatasaray Ruhu
15 Şubat 2021 00:17

Galatasaray’ı doğruyorlar!
12 Şubat 2021 00:17

Uzay adamı bozar
10 Şubat 2021 00:17

Derbiyi isteyen kazansın!
05 Şubat 2021 00:17

Çökmüş zihniyetin tutsakları
01 Şubat 2021 00:17

Böylesi görülmedi!
23 Ocak 2021 00:17

Dağ fare doğurdu!
15 Ocak 2021 00:17

Başkasına söz söylemeye hakkımız yok!
12 Ocak 2021 00:17

Futbolumuzun derdi çifte standart
06 Ocak 2021 00:17

Kimin yöneticisi daha kötü!
24 Aralık 2020 00:17

Öz kardeş Fenerbahçe
14 Aralık 2020 00:17

Başkana sızlanmak yakışmaz!
05 Aralık 2020 00:17

Galatasaray ezdi
30 Kasım 2020 00:17

Mustafa Cengiz fiyaskosu
23 Kasım 2020 00:17

N’oldu, arı mı soktu!
19 Kasım 2020 00:17

Seçim yalanı!
11 Kasım 2020 00:17

Utanma evde ders çalışıyor!
26 Ekim 2020 00:17

Galatasaray Sirki
24 Ekim 2020 00:17

Kendine gel Başkan!
22 Ekim 2020 00:17

Türkiye’dir Galatasaray
17 Ekim 2020 00:17

Galatasaraylılığı bitiren (biten) isimler
15 Ekim 2020 00:17

Galatasaray’da bir ilk!
09 Ekim 2020 00:17

Kel göründü!
05 Ekim 2020 00:17

Galatasaray’ın en önemli maçı
01 Ekim 2020 00:17

Fenerbahçe’yi yenmenin şifresi
25 Eylul 2020 00:17

Artık zamanı geldi Başkanım!
23 Eylul 2020 00:17

Saray’da işler yolunda
21 Eylul 2020 00:17

“GAL” değil “GS”
15 Eylul 2020 00:17

Futbol da var skor da
14 Eylul 2020 00:17

Galatasaray’ı yönetemediler!
11 Eylul 2020 00:17

Bir Anadolu çocuğu aranıyor!
03 Eylul 2020 00:17

Galatasaray’ın çaresiz yönetimi!
27 Ağustos 2020 00:17

Galatasaray’da tesadüf olmaz
24 Ağustos 2020 00:17

Başkan, Galatasaray’ı sevmiyor mu!
20 Ağustos 2020 00:17

Galatasaray laiktir
13 Ağustos 2020 00:17

Okullar açılmasın, ligler başlamasın
12 Ağustos 2020 00:17

Gitmeyi bile beceremediler!
10 Ağustos 2020 00:17

Arda ve dolar
06 Ağustos 2020 00:17

Galatasaray’ın altında ezildi
04 Ağustos 2020 00:17

Futbolumuzun kara sezonu!
27 Temmuz 2020 00:17

Federasyonun başına bak!
18 Temmuz 2020 00:17

Galatasaray’da seçim var
16 Temmuz 2020 00:17

Florya’nın feryadı!
12 Temmuz 2020 00:17

Ruhsuzlar!
08 Temmuz 2020 00:17

Resmen facia!
06 Temmuz 2020 00:17

Korku imparatorluğu!
29 Haziran 2020 00:17

Tüm Yazılar