banner16

İzmir'de avukata saldıran kişi tutuklandı

İzmir Bayraklı'da dün haciz işlemi için gittikleri işyerinin önünde bir avukat ve icra memuruna saldıran kişi bugün çıkarıldığı adliyede tutuklandı. 

16 Haziran 2021
İzmir'de avukata saldıran kişi tutuklandı

İzmir Bayraklı'da dün avukat E.O.B ile bir icra memuruna karşı gerçekleştirilen saldırının faili tutuklandı.

İzmir Barosu'nun meslektaşlarına gönderdiği mesajında "Baromuz üyesi bir meslektaşımıza ve icra memuruna karşı  gerçekleştirilen saldırı sonrasında yakalanan fail savcılık tarafından tutuklama sorgusuna sevk edilmiş ve bugün yapılan sorgu sonucunda tutuklanmıştır.  Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelen her türlü saldırı karşısında sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Mesleğimizin ve cübbelerimizin yere düşmesine izin vermeyeceğiz" denildi.

Avukat E.O.B. ve bir icra memuru Bayraklı ilçesinde dün haciz işlemi için bulundukları işyerinin önünde saldırıya uğramıştı.

İşletmede bulunan kişiler tarafından yere yatırılan E.O.B., boynuna ayakla bastırılarak ve başına silah dayanarak ölümle tehdit edilmiş, o anların görüntüleri çevredekiler tarafından kayda alınmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.