banner16

İzmir’de icra avukatına darp ve silahla tehdit

İzmir'de icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için gittiği işyerinde avukatın başına işyeri sahibi silah dayadı. Avukatın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşyeri sahibi gözaltına alındı. 

16 Haziran 2021
İzmir’de icra avukatına darp ve silahla tehdit

İzmir Bayraklı mevkinde bulunan bir işyerine haciz takibi için giden İzmir Barosuna kayıtlı bir avukat, işyeri sahibi tarafından darbedilerek başına silah dayandı.

Evrensel'in haberine göre; İşyeri sahibi tarafından yere yatırılıp başına silah dayanan avukatın Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tetkiklerinin yapıldığı ve durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

İşyeri sahibinin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayın takipçisi olduğunu duyuran İzmir Barosu, başsavcı ile de görüşerek şüpheli hakkında gerekli işlemlerin yapılması talebinde bulundu.

İzmir Barosu “Baromuz üyesi bir meslektaşımıza İzmir Bayraklı'da haciz işlemi için bulunduğu işyerinin önünde saldırıda bulunulmuştur. Meslektaşımızın başına silah dayanmış, kendisi yere yatırılmış, boynuna ayakla basılmak suretiyle ölüm tehdidinde bulunulmuştur. Meslektaşımızın güvenlik güçlerinin yardımıyla can güvenliği sağlanmıştır. Meslektaşın genel durumu iyi olup şu anda Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilmektedir. İzmir Barosu olarak hastanede bulunan meslektaşımızın sağlık durumu ve hukuki süreç baromuzca takip edilmektedir. Meslektaşımıza, yakınlarına ve avukatlık camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50