banner16

Kulüpler Birliği'nden TFF'ye tepki: Kararı kabul etmiyoruz

Kulüpler Birliği, TFF'nin yabancı sınırı ve ligin kademeli olarak 18 takıma düşürülmesi kararına karşı olduklarını duyurdu. 

03 Haziran 2021
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye tepki: Kararı kabul etmiyoruz

Kulüpler Birliği, yayımladığı bildiri ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yabancı oyuncu sayısı kararı ile Süper Lig'deki takım sayısının kademeli olarak düşürülmesi kararını kabul etmediğini açıkladı.

Açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yabancı sayısı ve küme düşme statüsüyle alakalı açıklanan kararlar öncesinde; Kulüpler Birliği Vakfı'nın görüşleri yönünde hareket edileceği tarafımıza bildirilmesine rağmen taleplerimizden tamamen farklı yönde kararların çıkmasını şaşkınlıkla karşılamaktayız.

Bu olay, Türkiye Futbol Federasyonu'na duyduğumuz güven müessesini zedelemiştir Kulüplerimizin olumsuz yaklaştığı, istişare edilenin tam tersi yönde alınan bu iki karar kulüplerimiz tarafından kabul edilmemektedir.

Acilen toplanan Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu, Salı günü Süper Lig kulüplerimizin tamamının katılacağı bir toplantı organize etmeye karar vererek gerekli girişimlere başlamıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50