banner16

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 3 kritik mesaj

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Temmuz sonrasında başlayacak olan yaz döneminde başlatılacak telafi eğitimlerine ilişkin bu haftayı işaret etti. Okulların açılacağı tarihle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "İklim koşulları açısından okulların ağustos ayında açılması bize göre doğru değil." ifadelerini kullandı. 

31 Mayıs 2021
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 3 kritik mesaj

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Hürriyet köşe yazarı Fatih Çekirge'nin sorularını yanıtladı.

Telafi eğitiminin kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmesinin ardından bu hafta başı netleşeceğini belirten Selçuk, telafi eğitiminin haziran ayı başında başlamasını ve yüz yüze olmasını istediklerini söyledi.

Selçuk, Çekirge'ye verdiği yanıtta, karneleri 2 Temmuz'da vereceklerini söyledi.

Okulların açılış tarihine ilişkin konuşan Selçuk, iklim koşulları açısından okulların ağustos ayında açılmasının doğru olmadığını düşündüklerini, o nedenle okulları Eylül gibi açmayı planladıklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.