banner16

Meclis'te bir milletvekilinde koronavirüs tespit edildi

HDP’li bir milletvekilinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi 

26 Haziran 2020
Meclis'te bir milletvekilinde koronavirüs tespit edildi

TBMM’de koronavirüs vaka sayılarında son günlerde artış yaşanıyor. CNN Türk muhabiri Ünal Kaya'nın aktardığı bilgilere göre, Meclis’te HDP’li bir milletvekilinde de virüs tespit edildiği öğrenildi. HDP'den yapılan açıklamada ise,söz konusu vekilin tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyi olduğu da belirtildi. 

CNN Türk muhabiri Ünal Kaya'nın aktardığı bilgilere göre, TBMM'de vaka sayılarında artış yaşanıyor. Günde 400 testin yapıldığı Meclis'te HDP'li milletvekilinde koronavirüs tespit edildi. Mecliste bugüne kadar 19 kişide virüse rastlandı.

Meclis yönetiminin milletvekili ile temaslı bulunanların test yapmalarını istediği belirtildi.

HDP'DEN AÇIKLAMA

HDP, bir vekilinin korona testinin pozitif çıktığını duyurdu. Söz konusu vekilin tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyi olduğu da belirtildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.