banner16

İBB Sözcüsü Ongun'dan dezenfektan açıklaması

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir soruşturma hazırlığına konu olan dezenfektanla ilgili açıklama yaptı. 

18 Mayıs 2021
İBB Sözcüsü Ongun'dan dezenfektan açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dezenfektan alımı ihalesinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İçişleri Bakanlığı'nca ön inceleme başlatılmıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İmamoğlu hakkında yeni bir soruşturma hazırlığına konu olan dezenfektanın gerçek litre fiyatının 3,70 TL olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ongun bahsi geçen dezenfektanın "Bazı bakanlıkların 175 TL'ye aldığı dezenfektanlarla da ilgisi bulunmadığını" kaydetti.

Ongun Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İBB'nin aldığı ve Başkan Ekrem İmamoğlu'na yönelik yeni bir soruşturma hazırlığına konu olan dezenfektanın gerçek litre fiyatı 3.70 TL'dir. Kür halindedir, 1 litreden 20 litre dezenfektan elde edilir. Bazı bakanlıkların 175 TL'ye aldığı dezenfektanlarla da ilgisi bulunmamaktadır" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50