banner16

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finalinin hakemleri belli oldu

UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finallerini yönetecek hakemleri açıkladı. 

13 Mayıs 2021
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finalinin hakemleri belli oldu

Manchester City ile Chelsea arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçını, İspanyol hakem Antonio Miguel Mateu Lahoz'un yöneteceğini açıklayan UEFA, daha önce 29 Mayıs'ta İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması planlanan final maçının stat bilgisini ise belirtmedi. Açıklamada, en yakın zamanda stat bilgisinin paylaşılacağı ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi finalinde Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto Diaz Perez del Palomar üstlenecek. 4'üncü hakem ise Carlos del Cerro Grande.

26 Mayıs'ta Polonya'nın Gdansk şehrinde Manchester United ile Villareal arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Final müsabakasında da Fransız hakem Clement Turpin görev alacak. Müsabakada yardımcılıkları ise Nicolas Danos ve Cyril Gringore yapacak. Slavko Vincic ise 4'üncü hakemliği üstlenecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50