banner16

Koca, nüfusa oranla vaka sayısı en çok artan ve azalan illeri açıkladı

Fahrettin Koca, nüfusa oranla haftalık vaka sayısının en fazla Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova'da arttığını, Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman'da ise nüfusa oranla vaka sayısının azaldığını bildirdi. 

20 Nisan 2021
Koca, nüfusa oranla vaka sayısı en çok artan ve azalan illeri açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3-9 Nisan'da 100 bin nüfusta yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakası görülme oranı en çok artan ve azalan illerin grafiğine yer verdiği bir paylaşım yaptı.

Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, vaka görülme oranı en çok artan illerin Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova olduğunu bildirdi.

koca-nufusa-oranla-vaka-sayisi-en-cok-artan-ve-azalan-illeri-acikladi-866805-1.

Koca'nın paylaştığı verilere göre, nüfusa oranla vaka sayısı en çok azalan iller ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman oldu.

koca-nufusa-oranla-vaka-sayisi-en-cok-artan-ve-azalan-illeri-acikladi-866806-1.

Koca, paylaşımında "Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.