banner16

MSB: Başika üs bölgesine saldırı düzenlendi, 1 silah arkadaşımız şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) üs bölgesine roketli saldırı düzenlendiğini bildirdi. 1 askerin yaşamını yitirdiği belirtilen açıklamada, köyde yaşayan bir çocuğun yaralandığı ifade edildi. 

15 Nisan 2021
MSB: Başika üs bölgesine saldırı düzenlendi, 1 silah arkadaşımız şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda bir askerin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Başika üs bölgesine bu gece saatlerinde roketli saldırı düzenlendiği belirtildi.

Atılan üç roketten birinin üs bölgesine, diğer ikisinin ise köye düştüğü bildirilen açıklamada, saldırıda bir askerin yaşamını yitirdiği, köyde yaşayan bir çocuğun da yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, "Bölgede bir SİHA görevlendirilmiş ve gerekli tedbirler derhal alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır, yaralı çocuğumuza da acil şifalar diliyoruz" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50