banner16

Şiddetli rüzgardan ağaç otomobilin üzerine devrildi

İstanbul'da gün boyunca sağanak etkiliydi, akşam ise rüzgar kendini gösterdi. Şiddetli rüzgar nedeniyle Etiler'de bir ağaç park halindeki otomobilin üzerine devrildi. 

23 Mart 2021
Şiddetli rüzgardan ağaç otomobilin üzerine devrildi

Beşiktaş'ta şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle sokak üzerindeki ağaç, park halinde duran bir otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde hasar oluşurken, sokak bir süre trafiğe kapandı.

Etiler Seher Yıldızı Sokak'ta saat 20.30 sıralarında kaldırımda bulunan bir ağaç, park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Gürültüyü duyanlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Polis, emniyet şeridi çekerek sokağı giriş ve çıkışlara kapattı. İtfaiye ekipleri, testere yardımıyla gövdesini ve dallarını parçalara ayırdığı ağacı kaldırdı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından sokak trafiğe açıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50