banner16

Çavuşoğlu açıkladı: Yunanistan Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ile Yunanistan arasındaki istişari görüşmelerin 62'ncisi sonrası açıklama yaptı. 

17 Mart 2021
Çavuşoğlu açıkladı: Yunanistan Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ile Yunanistan arasındaki istişari görüşmelerin Atina'da gerçekleşeb 62'ncisi sonrası açıklama yaptı.

Toplantıya ilişkin konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan ile bir toplantıda çözüm bulmak gerçekçi olmaz, görüşmeler sürecek" derken "Yunanistan Dışişleri Bakanı 14 Nisan'da Türkiye'ye gelecek" ifadesini kullandı.

''HAKÇA PAYLAŞIM İSTİYORUZ''

Çavuşoğlu ayrıca "Önümüzdeki süreçte toplantılar devam edecek. Bir sonraki toplantıya biz ev sahipliği yapacağız. Dün istişari görüşmeler gerçekleştirildi, bugün ise siyasi istişariler gerçekleştiriliyor. Biz başından beri 'Doğu Akdeniz'de hakça paylaşım' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.