banner16

Gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik ve Aydın Keser tahliye edildi

Oda TV Sorumlu Haber Mürüdü Barış Terkoğlu, Yeniçağ Gazetesi Murat Ağırel ve Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Terkoğlu ile birlikte yargılandığı davada tahliye oldu. 

25 Haziran 2020
Gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik ve Aydın Keser tahliye edildi

 

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Oda Tv Genel Yayın Yönetmeni Parış Pehlivan, Oda TV Sorumlu Haber Müdür Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç’ın dün görülen ilk duruşmasında tahliye olan Barış Terkoğlu cezaevinden çıktı. Terkoğlu, cezaevi çıkışında yaptığı ilk açıklamada “Tahliye kararını içim kan ağlayarak dinledim” ifadelerini kullandı.

Barış Terkoğlu gece saatlerinde cezaevinden tahliye oldu. Terkoğlu'nu cezaevinde eşi Özge Terkoğlu, ailesi ve dostları karşıladı. Barış Terkoğlu tahliye olduktan sonra ilk açıklamasında, “Tahliye kararı içim kan ağlayarak dinledim. İçerdeki bütün arkadaşlarımızın şu an burada olması gerekiyordu. Gazetecilik yapacağız, yazmaya devam edeceğiz…” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.