banner16

İşte, ilçe ilçe İstanbul'da son durum

İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi. Bağcılar, Esenler, Esenyurt, Güngören, Sultangazi ve Zeytinburnu en tehlikeli ilçeler arasında yer alırken; Ataşehir, Avcılar, Beykoz ve Şile'de ise yoğunluğun az olduğu görülüyor. 

24 Haziran 2020
İşte, ilçe ilçe İstanbul'da son durum

1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme süreci ile birlikte seyahat kısıtlamaları ve sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasının ardından Türkiye'de vaka sayıları yeniden armaya başladı. Özellikle Güneydoğu Anadolu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde vaka sayıları artarken, İstanbul'un ilçe ilçe koronavirüs yoğunkuk haritası da merak ediliyordu.

İSTANBUL'UN KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI GÜNCELLENDİ

Hayat Eve Sığar uygulamasına gelen son güncelleme ile İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi. Bağcılar, Esenler, Esenyurt, Güngören, Sultangazi ve Zeytinburnu en tehlikeli ilçeler arasında yer alırken; Ataşehir, Avcılar, Beykoz ve Şile'de ise yoğunluğun az olduğu görülüyor.

İşte ilçe ilçe son durum:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.