banner16

Şırınga çikolatadan ölümde istenen ceza belli oldu

Ankara'da ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın şırınga şeklindeki çikolata kapağının boğazına kaçması sonucu ölümüyle ilgili 6 kamu görevlisine 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

15 Şubat 2021
Şırınga çikolatadan ölümde istenen ceza belli oldu

7 yaşındaki Mert Yağız Köksal'ın şırınga çikolata nedeniyle hayatını kaybetmesine ilişkin iddaname, 22. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Okul müdürü ve sınıf öğretmeninin de aralarında bulunduğu 6 kamu görevlisi hakkında ''taksirle ölüme neden olma'' ve ''görevi kötüye kullanma'' suçlarından 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Birinci sınıf öğrencisi Mert Yağız Köksal, Ankara Keçiören'deki Aktepe Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu kantininden satın aldığı şırınga çikolatanın boğazına kaçması sebebiyle boğularak hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.