banner16

Çeşme'de hortum çıktı: Yaralılar var

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan hortum sonucunda maddi hasar ve yaralanmaların meydana geldiği belirtildi. 

12 Şubat 2021
Çeşme'de hortum çıktı: Yaralılar var

İzmir'in Çeşme ilçesinde aşırı yağış ve fırtınayla birlikte hortum meydana geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çıkan hortum sonucunda Çeşme Alaçatı Port bölgesinin inşaat alanında konteyner, araç ve vinç direğinin devrildiğini, bazı evlerin çatılarınınsa uçtuğunu açıkladı. Hortum sonucunda bazı yurttaşların yaralandığı bildirildi.

Hortumun çıktığı yerde belediye ekiplerinin çalışma yürüttüğü kaydedildi.

16 KİŞİ YARALANDI

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'ysa, İzmir'in Çeşme ilçesinde meydana gelen hortum ve aşırı rüzgar nedeniyle 16 kişinin yaralandığını bildirdi.

Daha öncesinde basına konuşan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hortumun Çeşme Alaçatı Port şantiyesini vurduğunu ve buradaki konteynerleri devirdiğini aktardı. Şantiyede bulunan bir vincin de yıkıldığını ekleyen Oran, "Şantiyede çalışan işçilerden 15’i yaralı" demişti.

AYVALIK'TA DA ÇATILAR UÇTU

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve lodosun ardından hortum meydana geldi. Hortum sonucu bölgede bulunan çok sayıda evin çatısı uçarken olay yerine AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayvalık'tan henüz bir yaralanma haberi gelmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.