banner16

Güreşçi Rıza Kayaalp Spor Müşavirliği'ne atandı

Güreşçi Rıza Kayaalp, Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Spor Müşavirliğine atandı. 

24 Haziran 2020
Güreşçi Rıza Kayaalp Spor Müşavirliği'ne atandı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp atandı.

6 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATANDI

Atama Kararlarına göre, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fuat Erdal, Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Metin Aksoy, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Semih Aktekin, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Doğuş Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Turgut Özkan atandı.

HAMZA YERLİKAYA VAKIFBANK YÖNETİM KURULUNA ATANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde güreşçi Hamza Yerlikaya Vakıfbank Vakıfbank yönetim kurulu üyeliğine atanmasına ilişkin tepkiler hala devam ediyor.

AKP Adana Milletvekili Tamer Dağlı tepkilerin ardından Yerlikaya'yı savunmak için şunları söylemişti:

“Ağırlıklı olarak eleştiriler, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olmuş, “Asrın Güreşçisi” dediğimiz Hamza Yerlikaya üzerinde yoğunlaşmaktadır. Hamza Yerlikaya bu vatanı seven, bayrağını seven, ülkesini seven ve İstiklal Marşı’mızı defalarca okutan, bu bayrağı defalarca dalgalandıran bir sporcumuzdur. Hamza Yerlikaya gibi bu vatanı seven bütün sporcularımıza ne yapsak azdır.

Eğer Hamza’dan rahatsız oluyorsanız vatan sevginizden şüphe etmeniz lazım.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.