banner16

Beşiktaş'ta sanatçılar 'Buluşmalar' sergisi'nde bir araya geliyor

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’taki sanatçıları, sanatseverleri ve koleksiyonerleri bir araya getirmeyi amaçladığı "Buluşmalar" sergisinin açılışını gerçekleştiriyor. Bugün MKM’de Başkan Rıza Akpolat’ın açacağı sergide siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız. 

03 Şubat 2021
Beşiktaş'ta sanatçılar 'Buluşmalar' sergisi'nde bir araya geliyor

Beşiktaş Belediyesi, BELTAŞ A.Ş. iş birliğiyle kültür-sanat etkinliklerinin sınırlandırılmak zorunda kaldığı pandemi koşullarında Beşiktaş’taki sanatçılarla ‘Buluşmalar’ sergisinde Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde bir araya geliyor. 

3 Şubat Çarşamba günü (Bugün) açılışı gerçekleşecek olan sergi de birbirinden değerli eserler ve bu eserlerin sanatçıları bir araya gelecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın açılışını gerçekleştireceği sergi Mustafa Kemal Merkezi(MKM)’inde gerçekleşecek. 

Akşam gerçekleşecek sergi için açıklama yapan Başkan Rıza Akpolat şu ifadeleri kullandı. ‘’Komşularımıza pandemi sürecinde nefes aldırmak, bu zorlu şartlarda sanatçılarımızın eserlerini erişilebilir kılarak desteklemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz “Buluşmalar” sergimiz bugün açılıyor. 27 Şubat’a kadar sürecek olan sergimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.