banner16

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkındaki dava düştü

Fahrettin Altun Kuzguncuk’taki evinin fotoğraflandığı iddiasıyla CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’tan şikâyetçi olarak tazminat davası açmıştı. Bugün davanın duruşması görüldü. Davacı Fahrettin Altun’un duruşmaya gelmemesi nedeniyle dava düşürüldü. 

22 Ocak 2021
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkındaki dava düştü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Kuzguncuk’taki evinin fotoğraflandığı iddiasıyla CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’tan şikâyetçi olarak tazminat davası açmıştı.

Bugün davanın duruşması görüldü. Davacı  Altun’un duruşmaya gelmemesi nedeniyle dava düşürüldü.

Can Coşkun ile Haber Masası'na bağlanarak kararı değerlendiren CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş kararı "Sürpriz bir gelişme" diyerek değerlendirdi.

Özçağdaş şöyle konuştu:

"Kuşkusuz beklemediğimiz bir gelişme. Sonuç itibariyle bu dava Türkiye'de bu konu ile ilgili birçok dava açtı karşı taraf. Aslında işin özünü ortadan kaçırmaya çalışan bir tutumdu bu davalar. Belki bununla da alakası var.

Kuzguncuk bölgesinde yasa ile korunan bir alanda bir yapı vardı. Altun ailesi bunu yıkmak zorunda kalmıştı. Bu kanunen para ve hapis cezası gerektiren bir suç.

Dolayısıyla biz oraya buna bakmaya gitmiştik. Kamusal alanları korumak zorunda olan bir kişiyim. Neden geldiniz üzerinden bize suç duyurusunda bulunuldu.

Aslında davalar üzerinden karşı atak yapılmıştı. Sonuçta bugün gelmediler ve dava düşmüş oldu. Sürpriz bir gelişme. Ben bundan sonrası için olumlu bir başlangıç olmasını umarım."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.