banner16

Baro başkanları Anıtkabir'de!

İllerinden başlattıkları yürüyüşten sonra Ankara'ya alınmayan baro başkanları 24 saatlik eylemlerinin ardından, Anıtkabir'e giderek saygı duruşunda bulundular. 

23 Haziran 2020
Baro başkanları Anıtkabir'de!

İktidarın "çoklu baro" hazırlığına karşı illerinden "Savunma Yürüyor" sloganıyla geldikleri Ankara'da polisin engellemesiyle karşılaşan baro başkanları 24 saatlik eylemden sonra amaçlarına ulaştı ve Anıtkabir'e gitti. 

Baro başkanları, Ankara girişinde bir inşaatın şantiye alanında polis bariyerleri altında, yağan yağmura rağmen 24 saatlik oturma eyleminin ardından İçişleri Bakanlığı'nda yürüten girişimler sonucu önce 200 metre yürüdüler. Ardından otobüslerle Tandoğan meydanına giden baro başkanları buradan Anıtkabir'e geçtiler.

Baro başkanları, Anıtkabir'de Aslanlı Yol'dan yürüdükten sonra Atatürk'in mozolesi önünde saygı duruşunda bulundular.        

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.