banner16

4 çocuk annesi kadın, eşi tarafından vurularak öldürüldü

Ordu’nun Gölköy ilçesinde bir kişi, tartıştığı eşini tabanca ile vurarak öldürdü. 

23 Haziran 2020
4 çocuk annesi kadın, eşi tarafından vurularak öldürüldü

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, ilçeye bağlı Ahmetli Mahallesi’nde meydana geldi. Arif Kaşık ile eşi Çilem Kaşık arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Arif Kaşık tabancayla eşi Çilem Kaşık’a 3 el ateş etti.

Çilem Kaşık, başına isabet eden mermiler nedeniyle kanlar içinde kalırken, silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çilem Kaşık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Çilem Kaşık’ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Gölköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra teslim olan Arif K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50