banner16

Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: Devletimize karşı bir başka tezgahla karşı karşıyayız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi'nde protesto düzenleyen öğrencilere destek ziyaretinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için "Bir siyasi parti il başkanının, üniversitedeki bir rektör atamasında oranın önüne terörle iltisaklı militanlarıyla beraber gelenlerin içerisinde ne işi var?" ifadelerini kullandı. 

08 Ocak 2021
Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: Devletimize karşı bir başka tezgahla karşı karşıyayız

İçişleri Bakanı Soylu, Foça 7'nci Jandarma Komando Alayı yemin töreninde açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun atanması sonrası yaşanan protestolara ilişkin konuşan Soylu, "Farklı kisveler altında demokrasiyi Truva atı olarak kullanarak tezgahlanmış, devletimizin saygınlığını, itibarını, bizatihi devletin kendisini hedef alan, milletin devletine olan sevgisini, sadakatini, inancını hedef alan çok cepheli taarruzla karşı karşıyayız" dedi.

Soylu, "Buradan sormak istiyorum, bir siyasi parti il başkanının, üniversitedeki bir rektör atamasında oranın önüne terörle iltisaklı militanlarıyla beraber gelenlerin içerisinde ne işi var? Bu ülke, çok badire geçirdi, çok zorluklardan geçti, bu tip militan ruhlu insanları da ülkenin huzurunu bozmak isteyen siyasileri de çok gördü. Ama bu tezgaha bu ülke bir kez daha düşmez. Vandallar gibi üniversitenin kapısını kırdılar, orası bilim yuvası" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.