banner16

Azerbaycan: Ermenistan güçleri Dağlık Karabağ'da ateşkesi ihlal etti

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, “Ermenistan’ın Dağlık Karabağ'da ateşkesi ihlal ettiği, çıkan çatışmada ise, 1 Azerbaycan askerinin hayatını kaybettiği” şeklinde bir açıklama yaptı. 

28 Aralık 2020
Azerbaycan: Ermenistan güçleri Dağlık Karabağ'da ateşkesi ihlal etti

Dağlık Karabağ'da çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan 1 askerin hayatını kaybettiği, 1 askerin ise yaralandığı bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, dün Hocavend ilinin Ağdam köyü istikametinde çıkan çatışmada bir grubun Azerbaycan askerlerine saldırdığı duyuruldu.

Açıklamada, saldırıda 1 Azerbaycan askerinin hayatını kaybettiği, 1 askerin ise yaralandığı kaydedildi.

SALDIRININ ERMENİSTAN ORDUSU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Saldıranların yasa dışı silahlı grup ya da bölgeden ayrılması gereken Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinden olduğu ihtimalinde durulduğu aktarılan açıklamada, "benzer durumların tekrarlanması halinde ciddi tedbirlerin alınacağı" uyarısında bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.