banner16

Soylu: AİHM’in aldığı karar boşlukta bir karardır

AİHM’in HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında verdiği ‘derhal tahliye’ kararına ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "AİHM’in aldığı karar boşlukta bir karardır" dedi. AİHM’in HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında verdiği ‘derhal tahliye’ kararına ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "AİHM’in aldığı karar boşlukta bir karardır" dedi. 

24 Aralık 2020
Soylu: AİHM’in aldığı karar boşlukta bir karardır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri ile video konferans yöntemiyle yıllık değerlendirme toplantısı yapıyor.

Soylu, 3 bin 251 personelin katılımıyla Yıldırım Bestler-17 Operasyonu'nun başladığını bildirdi.

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında AİHM’in verdiği ‘derhal tahliye’ kararını da değerlendiren Soylu, “Demirtaş teröristtir. AİHM'in, hangi sebeple olursa olsun, aldığı karar boşlukta bir karardır, hiçbir anlamı yoktur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.