banner16

Eğitim-Sen: 4 haftalık kapatma uygulanmalı

Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Arzu Topaloğlu, salgının en yüksek düzeyde olduğunu, bu nedenle sınavların iptal edilerek 4 haftalık bir kapatma uygulanması gerektiğini söyledi. 

23 Aralık 2020
Eğitim-Sen: 4 haftalık kapatma uygulanmalı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 18 Aralık’ta yaptığı açıklama ile uzaktan eğitimin 22 Ocak’a kadar uzatma kararının ardından bir basın açıklaması yapan Topaloğlu, öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığının riske atılmaması gerektiğini söyledi.

‘ÖNLEMLER YETERSİZ’

Cumhuriyet'ten Cemil Ciğerim'in haberine göre, alınan önlemlerin yetersiz olduğunu söyleyen Topaloğlu, özetle şunları söyledi:

“Salgın halen devam ederken öğretmenlerin ve öğrencilerin okullara yüz yüze sınavlar için çağrılması yeni sağlık sorunları yaratacak.

Salgın koşullarında sınavların tamamı iptal edilmeli, öğrencilerin başarıları notla değerlendirilmemeli. Sınav ısrarından vazgeçmek gerek.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.