banner16

Uşak'ta iki ayrı evde doğal gaz patlaması: 5 yaralı

Uşak'ta doğal gaz ana hattında meydana gelen hasarın ardından kentin birçok noktasında doğal gaz kesintisi yapılırken, bugün vanalarını açan iki evde patlama gerçekleşti. 

14 Aralık 2020
Uşak'ta iki ayrı evde doğal gaz patlaması: 5 yaralı

Uşak'ta iki evde meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 5 kişi yaralandı.

Atatürk Mahallesi'nde İkinci Şeker Sokak ve Altıncı Yunus Emre Sokak'taki iki binada doğal gaz kaynaklı patlama oldu.

Olay yerlerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İkinci Şeker Sokak'ta bulunan binadaki patlamada yaralanan 2 kişi ile Altıncı Yunus Emre Sokak'taki binada meydana gelen patlamada yaralanan 3 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Patlamalar nedeniyle binalarda hasar oluştu.

KENTTE 12 SAATTİR DOĞAL GAZ KESİK

Uşak'ta dün de belediyenin altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sırasında, kente doğal gaz veren ana hattaki boru delinmişti. Hasar nedeniyle şehre doğal gaz 12 saat süre ile verilemezken, ekiplerin onarım çalışmalarını tamamlamasının ardından kademeli olarak doğalgaz verilmeye başlanmıştı.

Uşak'ta doğal gaz dağıtımını Udaş Uşak Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. adlı şirket gerçekleştiriyor.

Doğal gaz kesintisi ile ilgili Udaş Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş., sosyal medya adresinden “Ekiplerimiz servis kutularında işlem yapana kadar, kombi ve ocak vanalarınızı kapalı durumda tutunuz. Binanıza doğal gaz arzı sağlandıktan sonra; ocak vanalarınızı açık konuma getirerek ocağınızın yanıp yanmadığını kontrol ediniz. Ocağınız yandıktan sonra kombi vanasını açınız. Kombinizi resetleyiniz ve bunu takiben kombinizi çalıştırınız. Sabrınız için teşekkür ederiz.” uyarılarında bulunmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.