banner16

CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nda İl Başkanı ve parti yöneticilerine saldırı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na akşam saatlerinde ismi açıklanmayan bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi. 

11 Aralık 2020
CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nda İl Başkanı ve parti yöneticilerine saldırı

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na akşam saatlerinde ismi açıklanmayan bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi. Parti çalışanlarına fiili saldırı da bulunan şahıs, İl Başkanı Serkan Sarı’ya da saldırıda bulunmaya çalıştı. Şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

CHP İL BAŞKANI SERKAN SARI'DAN AÇIKLAMA

CHP Balıkesiir İl Başkanı Serkan Sarı saldırı sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 “Bugün İl Başkanlığımızda kim olduğunu bilmediğimiz bir şahsın tarafından saldırıya uğradık. Partimizde çalışan Gökhan Bayar ve Hayriye Diler arkadaşlarımıza fiili saldırıda bulunan şahıs, İl yöneticilerimize ve bana karşıda saldırıda bulunmaya çalışmıştır.

Yaklaşık 45 dakika süren mücadele sonunda emniyet mensubu arkadaşlarımızın müdahalesi ile gözaltına alınan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk.

İfade vermek için şu anda il yöneticilerimiz ve avukat arkadaşlarımız ile birlikte Kuvayi Milliye Karakolundayız. Saldırı sonrasında ve soruşturma esnasında destek olan Emniyet Müdürümüz Hasan Onar’a, Güvenlik şube müdürümüze ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.