banner16

Arjantinli efsane futbolcu Maradona hayatını kaybetti

Arjantin basını Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. 60 yaşındaki Maradona'nın evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. 

26 Kasım 2020
Arjantinli efsane futbolcu Maradona hayatını kaybetti

Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona 60 yaşında hayatını kaybetti.

Arjantin gazetesi Clarin, Diego Maradona'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Arjantin kaynaklı Clarin'in yaptığı habere göre, kısa bir süre önce geçirdiği beyin ameliyatından sonra taburcu olan ve Tigre'deki evinde bulunan 60 yaşındaki Maradona'nın geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdiği kaydedildi.

UEFA'DAN SAYGI DURUŞU KARARI

Maradona'nın hayatını kaybetmesi nedeniyle UEFA organizasyonlarında bu hafta oynanacak maçlarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı bildirildi.

UEFA, kararın yanı sıra Başkan Aleksander Ceferin'in taziye mesajını da sosyal medya hesabından paylaştı.

Maradona'nın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirten Ceferin, "Dünya futbolunun en büyük ve ikonik figürlerinden biriydi. Dehası ve karizmasıyla harika bir futbolcuydu. İhtişam ve yeteneğiyle genç ve yaşlı taraftarları heyecanlandıran biri olarak tarihe geçecek" ifadelerini kullandı.

Ceferin'in bu haftaki maçlarda Maradona'nın anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması talimatı verdiği kaydedildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50