banner16

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kongrelerimizi erteliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın nedeniyle önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerini erteleyeceklerini söyledi. 

21 Kasım 2020
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kongrelerimizi erteliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

"Ülkemizde pek çok faaliyete sınırlama getirildi. Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongreleri erteliyoruz" diyen Erdoğan, alınan önlemlere ilişkin ise, "Bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak zorunda kalıyoruz. Vatandaşlarımızın aldığımız önlemlere riayet etmesiyle bugünleri geride bırakacağız" ifadesini kullandı.

"Kendimizi başka yerlerde değil Avrupa'da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile birlikte kurmayı tasavvur ediyoruz" diyen Erdoğan, "Dostlarımızla ve müttefiklerimizle daha güçlü iş birliği halinde olmak istiyoruz. Amerika ile uzun ve yakın müttefiklik ilişkilerimizi, bölgesel ve küresel tüm meselelerin çözümünde aktif olarak kullanmak arzusundayız" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.