banner16

Meclis'te HES dönemi başlıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde pazartesi gününden itibaren HES kodu uygulamasına geçilecek. 

20 Kasım 2020
Meclis'te HES dönemi başlıyor

Meclis Genel Sekreterliği'nden milletvekillerine gönderilen yazıya göre, 20 Kasım 2020 tarihinden itibaren TBMM yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde Randevu Takip Sistemi üzerinden HES kodu uygulamasına geçilecek.

Milletvekillerinin ziyaretçileri Genel Kurul çalışmalarının yapılmadığı günler için randevu talep edebilecek. Randevu verilen ziyaretçilere girişte HES kodu doğrulaması yapılacak ve “Risksiz” bilgisi ardından girişine onay verilecek. Ayrıca ileri tarihli veya tekrarlı girilmiş olan randevu taleplerinde ziyaretçilere giriş noktalarında HES kodu doğrulaması yapılacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50