banner16

ABD Başkanı Trump: Açık söylemek gerekirse seçimi biz kazandık

ABD Başkanı Trump, seçimin ardından ilk kez kameraların karşısında çıkarak açıklamalarda bulundu. Trump, yaptığı açıklamada, " Açık söylemek gerekirse biz kazandık" diye konuştu. 

04 Kasım 2020
ABD Başkanı Trump: Açık söylemek gerekirse seçimi biz kazandık

ABD Başkanı Trump, seçimin ardından ilk kez kameraların karşısında çıkarak açıklamalarda bulundu.

Trump Demokrat rakibi Joe Biden'ı eleştirdi. Trump açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Biz büyük bir kutlama için hazırlanıyorduk. Bir anda durdu her şey. Bu gece aldığımız sonuçlar muazzam.Joe Biden'ın bizi yakalaması imkansız diyor insanlar. Arizona'da açık ara önde olsak iyi olurdu ama düştü rakamlar. En önemlisi Pensilvanya'yı çok büyük farkla kazanıyoruz. Georgia ve Kuzey Karolina eyaletlerini biz kazandık. Rakamlar değişebilir ama çok az bir oranda. Yaşananlar ABD halkına yapılmış bir sahtekarlık ve ülkemiz için bir utanç. Açık söylemek gerekirse seçimi biz kazandık.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.