banner16

İzmir'de 12'ye kadar toplu ulaşım ücretsiz olacak

Depremin ardından İzmir-Çeşme otoyolunda trafik durma noktasına geldi. Belediye Başkanı Soyer toplu ulaşımın gece 12'ye kadar ücretsiz olduğunu açıkladı. 

30 Ekim 2020
İzmir'de 12'ye kadar toplu ulaşım ücretsiz olacak

İzmir'in meydana gelen depremin ardından, çok sayıda kişi şehir merkezini terk ederek sarsıntının etkisinin daha az hissedildiği bölgelere gitmek için araçlarıyla yola çıktı. İzmir- Çeşme otoyolunda araçlar yoğunluk oluşturdu. Otoyolda trafik durma noktasına geldi.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentteki araç trafiğinin azaltılması için toplu ulaşımın saat 12.00'ye kadar ücretsiz olacağını açıkladı.

Soyer Twitter hesabından "Araç trafiğinin azalması için gece 12'ye kadar toplu ulaşımı ücretsiz yaptık. Lütfen caddeleri boşaltalım" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.