banner16

Hatay Valisi'nden patlamaya ilişkin açıklama

Hatay Valisi Rahmi Doğan İskenderun'da meydana gelen patlama hakkında açıklama yaptı. 

27 Ekim 2020
Hatay Valisi'nden patlamaya ilişkin açıklama

Hatay Valisi Rahmi Doğan Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama hakkında açıklama yaptı. 

Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın açıklaması şöyle oldu:

Amanoslar PKK örgütünün uzun yıllar yerleştiği bir lokasyon. 22 Ağustos'ta 3 terörist etkisiz hale getirilmişti. 18 Ekim'de yapılan operasyonda da 4 terörist etkisiz hale getirildi.

19 Ekim tarihinde 1 teröristi sağ 1 teröristi ölü olarak yakalamıştık. Gri listede aranan HDP Muş milletvekili Demir Çelik'in oğlu Yoldaş Selim Çelik bugün itibariyle tutuklanmıştır.

İstihbarat birimlerimizin yapmış olduğu çalışma neticesinde 4 kişilik bir grubun 2 parti halinde 28 Eylül diğeri 10 Ekim tarihinde paramotor diye tabir edilen uçan aletle Münbiç'ten kalkarak Amonoslar'a indiğini tespit ettik.

Daha önce güvenlik güçleri tarafından ele geçirilen ve teröristlerin kullandığı paramotorlar

Bu tespit neticesinde 19 Ekim'de 1 teröristi etkisiz hale getirdik, diğerini de canlı olarak yakaladık. Bugün de diğer 2'sini tespit ettik. Hava kuvvetleri unsurunca sabah 11 sularında teröristlerin bulunduğu noktalar vuruldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50