banner16

THY, 4 ülkeye daha sefer başlatmayı planlıyor

Koronavirüs nedeniyle bir süredir uçuşlarını azaltmak zorunda kalan THY, kasım ayında Hindistan, Arjantin, Kolombiya ve Suudi Arabistan'a tarifeli seferler başlatmayı planlıyor. 

21 Ekim 2020
THY, 4 ülkeye daha sefer başlatmayı planlıyor

Salgın nedeniyle bir süre uçuşlarını askıya alan ve 11 Haziran’da yurt dışı uçuşlarını kademeli olarak yeniden başlatan Türk Hava Yolları (THY), belirlenen ülkelere seferler başlatmayı planlamaya dahil edilirken, mevcut gerçekleştirilen seferlerde ise frekans artışına gidilecek.

THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Kasım ayında; Aşkabat, Cezayir'de Hourai, Konstandin ve Vahran, Kolombiya'da Bogota, Suudi Arabistan'da Damman ve Riyad, Hindistan'da Mumbai ve Delhi, Irak'ta Süleymaniye ve Basra, İran'da İsfahan ve Süleymaniye, Arjantin Buenos Aires, Dubai, Rusya'da Krosnador, Fas'ta Marakeş, Yunanistan'da Selanik, Moğolistan'da Ulanbator ve Tanzanya'da Zanzibar seferlerin yapılması planlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.